ZTLocks Okos SmartPass eszközök … gyakori kérdések ...

1. Mennyire biztonságos a ZTLoks Okos Kilincs?

A ZTLoks Smart Kilincsek ugyanannyira biztonságosak, mint bármelyik más kilincs. A Biztonsági szint komplexen értendő. Ajtó Szárny, Ajtó keret, Pántolás, Zárrendszer, Zárbetét és a Kilincs, ami hagyományos, vagy már biztonságosabb törésvédőpajzs kialakítású.

A ZTLocks Okos kilincsek, hasonló elven működnek, mint a törésvédő pajzsok, rejtett belső csavarozásúak, anyaguk jó minőségű rozsdamentes acél, minőségi alumínium ötvözet, festett, vagy szál csiszolt kivitelben. Tehát egy ajtó Biztonsági szintjéhez leginkább hozzátesz a ZTLocks Okos Kilincs, mivel a hagyományos kilincsekkel szemben korszerű biometrikus, és egyéb azonosítási technológiát alkalmazva látja el feladatát. ZTLocks okos kilincseink az egytől, akár 7 azonosítási módszert is használ, mint például az ujjlenyomat, a kód, kártya, távirányító, hang, arc, vagy az okostelefonos alkalmazás. Vannak olyan okos kilincsek a kínálatban, amelyek még rendelkeznek további biztonsági funkciókkal, mint az ajtócsengő és a HD kamera-Lcd kijelző. Bizonyos ZTLoks okos kilincs modellek MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) ajánlással is rendelkezik.

A ZárTech.hu csapata minden egyes terméket külön bevizsgál (nem szúrópróba szerint) , a gyári minőség ellenőrzésen túl. Így biztos lehet abban ügyfelünk, hogy megbízható és tökéletesen működő terméket rendelt meg. Mechanikailag és digitálisan is teszteljük termékeinket. Minden egyes termékünkhöz raktáron tartunk javító csomagot, hogy a tőlünk rendelt termékek garancián túl is működőképesek legyenek.

2. Miért jobb a ZTLocks Okos kilincs, mint egy hagyományos kilincs?

A ZTLocks Okos Kilincs egy innovatív modern technológiát használó eszköz a hagyományos kilincsekhez képest. Nagy különbség a hagyományos kilincsekkel szemben a kényelem, és a menedzselhetőség. Nem szükséges kulcsot használni (természetesen, akár még azt is használhatja a biztonság fokozása érdekében), így azt nem tudja elhagyni, nem tudják ellopni, de még keresgetni sem kell, mikor a zárat nyitni akarja! A ZTLocks okoskilincseket rendkívülien rugalmasan lehet testre szabni, menedzselni, akár távolról is applikáció, vagy webes (TTLock) felületen. Az applikáció függvényében, dinamikusan adhat engedélyt azoknak az embereknek, akik bebocsájtást szeretnének nyerni az ingatlanba, irodába, apartmanba és egyéb helyekre. Létre tud hozni állandó, időzített, vagy csak egyszeri kódokat, valamint felhasználókat tud hozzárendelni a ZTLoks SmartKilincséhez. Több Zárat és, akár több menedzsert is adhat az okos zárjaihoz. Az applikációban és a webes felületen is láthatja a nyitások idejét és azt, hogy ki nyitotta ki az ajtót. Bizonyos ZTLocks okos kilincsek közvetlenül rendelkeznek WIFI kapcsolattal, de, amelyek nem azokhoz WIFI Gateway párosítható és a távoli kezelhetőség, máris elérhető lesz. Ez kiadó lakások, apartmanok, airbnb ingatlanok, nyaralók, vikkendházak, vendégházak, munkásszállók esetén nagyon hasznos, majdhogynem nélkülözhetetlen.

3. A ZTLocks Smart Kilincsek, Eszközök miben tudnak többet a piacon található más okos eszközöktől?

 • A ZTLoks Okos Kilincset és minden más eszközt Közvetlen a gyártótól szerzünk be. A gyárakkal mindent leegyeztetünk, a garanciális ügyintézésig.
 • Teljes körű garanciát és szerviz támogatást tudunk így nyújtani ügyfeleinknek.
 • Minden terméket, külön bevizsgálunk így a minőségbiztosítás a legmagasabb szintű.
 • Új termékeinket, csak is belső tesztelés után dobjuk piacra, amikor már megbizonyosodtunk a termék megbízhatóságáról.
 • A ZTLocks termékekhez biztosítunk meglévő, vagy egyedi tervezésű telepítést segítő eszközöket, kiegészítőket, mint pld: telepítő lemez, telepítő sablon, takaró lemez, speciális kiegészítők ...
 • Saját tervezői háttérrel rendelkezünk az egyedi igények kielégítésére.
 • Több gyártóval állunk kapcsolatba, így biztosított a teljes körű termék ellátás.
 • A ZTLocks termékek mellé ügyfeleink rendelhetnek, karbantartást, szervizelést és üzemeltetést is egyaránt, hogy a folyamatos üzembiztonság biztosítva legyen!
 • A ZTLocks termékeket ügyfeleink bérelhetik a bérleti díjon felül további költségeik nincsenek ügyfeleinknek.
 • A ZTLocks termékek mellé megrendelt szolgáltatások kedvezményesen vehetőek igénybe ügyfeleink számára.
 • Minden ZTLocks Smart Termékekre megrendelhető garancia kiterjesztési szolgáltatás. bővebben ...
 • A ZTLocks termékekre a garancia az üzembe helyezés dátumától indul. bővebben ...

4. Mi található a csomagban?

A ZTLocks Intelligens Kilincs csomagban, a kilincs külső és belső oldala, vészkulcs (ahol tartozék, ami a kilincskuplungot működteti), tömítések, csavarok és kézikönyv található. Egyes modelleknél a csomag tartalma eltérhet, erről a termék oldalán a leírásban tájékozódhat.

5. A csomag Tartalmazza-e a zárszerkezetet?

Nem tartalmaz a csomag zárszerkezetet. Ez azért előnyös, mert úgy az ön számára megfelelőt tudja kiválasztani és feleslegesen nem drágítja a csomag árát. Fontos tudni, hogy a kilincsműködtetésű záraknál, ahol nem cilinder motoros működtetésű a zár ott nem szükséges a zárcsere. A kulcs működtetésű zárak, csak is olyan okos kilincsel működtethetőek biztonságtechnikai szempontból, amelyeknél az okos kilincs a cilindert egy szervo motorral még pluszban működteti. A teljes biztonsági záródás érdekében.

6. Milyen kiegészítők vannak a kilincshez?

Több kiegészítő van kínálatunkban, mint például:

 • Wi-Fi híd (gateway) – a távolról történő nyitás és beállítás módosításhoz szükséges
 • Takarólemez, Fedőlemez, Telepítő lemez – az ajtón levő régi kilincs lyukak elfedéséhez kell, valamint rossz minőségű felület esetén.
 • Távirányító – bizonyos ZTLocks okos kilincs modellek távirányítóval is nyithatók.
 • RfId Kártyák, biléták,Tagek, Chippek, Karkötők

7. Mennyi a garancia a ZTLocks Smart eszközökre?

A garancia időtartama az új kormányrendelet miatt vásárlási érték függő. 1 évtől 3 évig terjedhet. A ZárTech.hu csapata egyedüliként biztosítja ügyfeleinek a Garancia kiterjesztés szolgáltatást a ZTLocks Okos Termékeire. A kiterjesztést a termék adatlapján tudja megrendelni a termék megrendelésének leadásával egy időben. A garanciáról itt olvashat.

8. Fel tudom-e én szerelni a ZTLocks Smart Kilincset?

A ZTLocks Okos Kilincsek felszerelése egy szakembernek nem okoz gondot, de egy hétköznapi embernek meggyűlhet vele a baja. Ezért is ajánljuk telepítési szolgáltatásunkat, a megvásárolt Termékek mellé kedvezményesen, így is segítve ügyfeleinket a jó döntés meghozatalában. A Szakszerű szerelés nagyon fontos az ilyen viszonylag magas ár fekvésű termékek tekintetében. Könnyen garanciavesztéssel jár egy hibásan kivitelezett telepítés. Cégünk nem híve a szereld magad mozgalomnak, tehát fontos, hogy ügyfeleink a megfelelő szakmai segítséget megkapják szolgáltatás formájában, hogy még csak véletlenül se merüljön fel a termék meghibásodás kockázata. Szerződött partnereink, vizsgázott, minősített szakemberek, akik vállalják az általuk telepített eszközök szakszerű üzembe helyezését.

Azt kell mondjuk, hogy amennyiben az ügyfél vállalja a garanciavesztést, úgy természetesen nem tiltjuk meg. A garancia érvényesítéséhez a hivatalos üzembe helyezési jegyzőkönyvet nem tudja mellékelni, így sajnos bármilyen probléma esetén nem áll módunkban eljárni az ügyben.

9. Hogyan ellenőrizhetem, hogy az én ajtómra melyik a megfelelő kilincs?

Cégünk gyakorlati szakemberekkel telepített, így biztos lehet abban, hogy a kínálatunkban található okos kilincsek leírásában szereplő adatok hitelesek, így döntését a legnagyobb biztonsággal tudja meghozni. A kilincsekkel kompatibilis zárakról a termékek leírásban részletesen olvashat. Mindenképpen javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, mielőtt döntene, a megfelelősség megbizonyosodásának érdekében.

A ZárTech.hu csapata egyedüliként biztosítja ügyfelei számára a kompatibilitás megoldását! Amennyiben nem találunk a kínálatban ügyfelünknek megfelelő okos kilincset, az adott hely, vagy kívánság egyedisége végett, akkor segítünk beszerezni, vagy a meglévő okos kilincseket kompatibilissé tenni az ön hely és elképzelési igényeinek.

10. Új ajtó vásárlása esetén, melyik kilincset válasszam?

Amennyiben új ajtót akar venni, feltétlen jelezze felénk és az ajtót beszállító felé is a szándékát. Felénk, hogy tudjunk segíteni önnek a megfelelő választásban és megadhassuk a legoptimálisabb szerelési paramétereket a gyártónak beszállítónak. A beszállító felé, hogy tudja, nem hagyományos zárrendszerrel kívánja megvenni az új ajtaját, így spórolva az áron, valamint az új ajtaja, megfelelően fel lesz készítve a ZTLoscks smart kilincs fogadására. Nem kívánjuk ügyfeleinktől, hogy maguk agyaljanak, kajtassanak az esetleges megoldások után, mint sok más webshop. Mi karon fogjuk ügyfeleinket és segítünk a legjobb megoldás megtalálásban, ami a legközelebb áll ügyfeleink elképzeléséhez.

Minden esetben a gyártó, már a kiválasztott okos kilincs telepítésének megfelelően fogja legyártani az új ajtaját a felesleges lyukak és egyéb problémák, így könnyedén elkerülhetőek. Amennyiben a gyártónak nincs a kiválasztott okos kilincshez tartozó zárszerkezetből, nem tudja beszerezni, mi készségesen segítünk ügyfeleinknek, a zárak nagy része azonnal raktárról elérhető, így nem szenved kárt az ügyfelünk a zárak késedelmes beszerzése miatt.

 11. Kültérre felszerelhető-e?

Természetesen vannak bizonyos ZTLocks modellek (IP66), amelyek kihelyezhetőek kültérre, akár kiskapura is. De nagyon fontos a telepítési szabályok betartása. Tömítések megfelelő helyre történő illesztése és a csavarok megfelelő meghúzása. Ahogyan azt korábban is említettük, nem támogatjuk az otthoni saját szerelést, többek között a hivatalos beüzemelési jegyzőkönyv miatt, ami ugye a garancia mellé kell, valamint, hogy a telepítés szakszerűsége ne legyen hibás.

Ha ügyfelünk ezek ellenére, még is ragaszkodik a szereld magad telepítéshez, akkor természetesen, mindent megteszünk, hogy a megfelelő technikai segítséget megkapja, de a felelősség az az ügyfélé. Nagyon fontos, hogy a csomagban található tömítéseket alapos pontossággal szerelje fel, ellenkező esetben por és víz kerülhet a kilincs belsejébe, így annak mechanikus és elektronikus részei károsodhatnak és a kilincs nem fog megfelelően működni!

12. Milyen ajtóra szerelhető?

A ZTLocks kilincsek bármilyen ajtóra felszerelhetőek. A kompatibilitást az ajtóban levő zár Doorn – Backset mérete határozza meg. Amennyiben a régi kilincset rögzítő csavarlyukak láthatóak maradnak, úgy rendelhet speciális rozsdamentes anyagból gyártott takaró, telepítő lemezeket és így a telepítés esztétikus lesz.

13. Egy applikációval tudok-e több kilincset kezelni?

A mobil applikációhoz több kilincset adhat hozzá, valamint a zárakhoz, kilincsekhez, több felhasználót. Amikor kilincset ad az alkalmazáshoz figyeljen arra, hogy olyan nevet adjon a kilincsnek, mely segít annak a beazonosításában a későbbi beállítások során is. Pl. Otthon-bejárati ajtó, Iroda-bejárati ajtó stb, kerékpár tároló, kiskapu stb…

14. Milyen nyitási kódok vannak?

A TTLock alkalmazásba többféle kód megadására van lehetőség:

(eKulcs) küldhető kódok és (Számkód) Felhasználói kód

 • Permanent - állandó – ez a kód addig érvényes amíg az alkalmazásban nem kerül törlésre (családtagnak, gondozónak, bizalmi embernek)
 • Temporary – ideiglenes, egy alkalmi - ez a kódot csak egyszer tudja használni. Nincs időkorlátja, bármikor, de csak egyszer használhatja, használat után a kód, megsemmisül! (cica szitter, postás, futár)
 • Időzített – a kód érvényességének van egy kezdési és egy befejezési ideje, így a kód csak ebben az időintervallumban érvényes (időszakos lakó, takarító)
 • Ciklikus – adott napokon, adott időpontban használható kód. (takarító, gondozó, ételfutár)
 • Egyedi – a kód állandó, de időzített, azaz adott dátumtól, adott dátumig érvényes

Figyelem más applikációknál a kódgenerálás eltérhet, feltétlen nézzen utána, tájékozódjon.

15. Egy RfId kártyával tudok-e több kilincset kezelni?

A ZTLocks Kilincsekhez, ugyan azon kártyát megtudja adni, sőt még más egyéb rfid technológiát használó eszközökhöz is tudja társítani RfId kártyáját, bilétáját, chipjét. Az RFid azonosítók passzív memória egységek, amelyekben egy azonosító számot, kódot tárolnak, korlátlan számú eszközhöz társítható, természetesen a működési frekvenciájuknak megfelelően. A már meglévő RfId kártyáját is párosíthatja az új ZTLocs kilincseihez, legyen az garázskapu, társasházi bejárat, vagy akár egy lift aktiváló RfId azonosító.

16. A kilincs nyitási irányát lehet-e változtatni?

Vannak fix állású kilincsek, melyeknél nem lehet nyitási irányt változtatni, de általában a ZTLoks okos kilincsek nyitási iránya változtatható. Cégünk igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy ügyfelei álmainak megvalósulásába ne állhasson semmi. A nyitásirányt többféleképp lehet megoldani, feltétlen kérje szerződött partnerünk segítségét.

17. Működik-e hagyományos zárszerkezetekkel?

Minden ZTLocks okos kilincs működik hagyományos zárszerkezettel, de javasoljuk, hogy a cégünk által ajánlott automata, vagy kilincsemelésű, vagy kulcsműködtetésű zárakkal szereljék. A termékek leírásában minden esetben megtalálható az ajánlott zárak típusai.

18. Mivel működik? Kell-e bonyolult kábelezést kialakítani?

A kilincs működéséhez az áramforrást elem, vagy akkumulátor biztosítják, így nem szükséges vezetékezés. Az elemek vagy az akkumulátor mindig a kilincs belső oldalán helyezkedik el, a telefonos applikáció képes az elemek vagy az akkumulátor energia szintjének monitorozására, így biztos lehet abban, hogy idejében ki fogja tudni cserélni a már lemerült elemeket, feltölteni a lemerült akkumulátort. Rendelkeznek alacsony áram riasztással. De végső esetben valamennyi ZTLocks okos kilincs rendelkezik vész töltő funkcióval, vagy vészkulcs opcióval.

19. Mi történik, ha az elem, vagy az akkumulátor lemerül? És a kulcsom sincs meg?

Ajánlatos a kulcsot mindig a lakáson kívül biztonságos helyen tárolni, hogyha esetleg az elem cseréjét, vagy az akkumulátor feltöltését elmulasztotta, akkor tudja a kulcs segítségével kinyitni az ajtót. Ha nincs meg a kulcs, akkor bizonyos ZTLocks modellekben van egy biztonsági microUSB töltő, bikázó bemenet, így egy külső akkumulátorról tud áramot adni a kilincsnek és ujjlenyomattal, kóddal, kártyával vagy az alkalmazás segítségével ki tudja nyitni az ajtót.

20. Hány azonosító, ujjlenyomatot, kódot és kártyát fogad el?

A ZTLocks okos kilincsekhez kb. 200 ujjlenyomat, + 200 kártya és +200 kód adható hozza. Ez a mennyiség típusonként változhat, a termék adatlapján tájékozódhat az adott okos kilincshez rendelhető azonosítók mennyiségéről.

21. Hogyan kell Számkódot generálni és küldeni?

A Számkódot az applikációban kell hozzáadni az adott kilincshez a ’Számkód’ menüpont alatt. Fontos, hogy a bizonyos Számkódot a megadása után 24 órán belül használjuk egyszer a kilincsen máskülönben felfüggesztésre kerül biztonsági okokból.

22. Mi az eKey vagy eKulcs?

Bárkinek küldhetünk eKey – eKulcs ot akinek okos telefonja van. A folyamat egyszerű, legeneráljuk az eKódot, majd az illető mobilszámának megadásával elküldjük neki az eKódot, smsben. Megkapja az sms-t, a TTLock alkalmazás linkjével, majd letölti az alkalmazást és az smsben kapott jelszóval be tud lépni, majd használni tudja az általunk generált eKódot, a megadott paraméterek alapján. Akinek már le van töltve az alkalmazás, egyszerűen kap egy értesítést és a kód aktiválódik az applikációján belül.

23. Milyen applikációval működik?

A ZTLocks okos kilincsek a TTLock, Tuya, WeHere, SmartHome alkalmazással működnek. Az applikációk ingyenesen elérhető GooglePlay vagy AppStore áruházakban.

24. Melyik a legjobb applikáció ?

 Az, hogy melyik a legjobb, legmegfelelőbb applikáció számunkra, minden esetben az alkalmazott köztes technológia határozza meg. Ha már van egy okos otthon előkészítésünk érdemes, hozzá igazítani mindent, ha egy komplexebb okos otthont szeretnénk, szintén olyan applikációt kell választani, ami képes koordinálni más eszközöket is.

Kimondottan, Zár rendszerekhez a legjobb a TTLock applikációval kompatibilis zárak, a menedzselhetősége a rendszer rugalmassága, rendkívül széles skálán mozog. De itt is vannak megkötések. Mielőtt döntene vegye fel velünk, vagy szerződött partnereinkkel a kapcsolatot.

25. Kompatibilis-e az Amazon Alexa-val és Google Home-al?

A ZTLocks okos kilincsek általánosságban véve, az okos rendszerek kompatibilisek ezekkel az eszközökkel. Hangvezérléssel ki tudjuk nyitni az ajtót, amennyiben ismerjük az ehhez beállított biztonsági kódot, illetve lekérdezhetjük, hogy nyitott vagy zárt állapotban van-e a kilincs. Továbbá, több rutint is létrehozhatunk az Amazon Alexa -val és a Google Home -val

26. Belülről nyitható-e kizárólag a kilincs lenyomásával?

A ZTLocks okos kilincsek egyszerűen nyithatóak belülről sima kilincs lenyomásával. Vannak modellek, amelyeknél belülről továbbá megtalálható még kapcsoló gomb, amivel egy szervomotor segítségével, nyitható a zár kilincs lenyomása nélkül. Továbbá vannak olyan modellek, melyeknél ki lehet iktatni a külső nyitást, vagy csak az admini hozzáférést lehetővé tenni. Pár modellnél, viszont nincs kilincs és csak is elektromosan, gomb megnyomásával, vagy távvezérlő, vagy applikáció segítségével lehet kinyitni az okos kilincset.

27. Mire való a Wi-Fi Gateway híd?

A Gateway - Wi-Fi híd lehetőséget ad arra, hogy okos kilincsét mely csak BlueToot kapcsolattal rendelkezik az internethez tudja csatlakoztatni. Ez biztosítja, hogy bárhonnan elérhető legyen az intelligens smart kilincs, ahol internet hozzáférése van. Amennyiben szeretné zárait távolról is kezelni (például a belépéseket figyelni, jogosultságokat kiosztani stb.), úgy szükséges egy ilyen Wi-Fi híd – internet átjáró beszerzése és csatlakoztatása az ZTLocks okos zárakat kezelő alkalmazáshoz.

28. A beállítások, azonosítók, ujjlenyomatok, kódok törlődnek, ha lemerül az elem?

A ZTLocks smart zárakban belső memóriának köszönhetően, semmilyen adat nem törlődik az elem lemerülésekor.

29. Az okos zárak adnak ki hangot?

A ZTLocks okos kilincsek hangot adnak ki, mikor nyílik vagy záródik, illetve figyelmeztet hanggal is ha az elem merülne. Sajnos egyenlőre csak angolul beszél. Ha nem szeretné, hogy hangja legyen a zárnak, akkor azt az adott applikációban kikapcsolhatja. Az alkalmazásban ki kell választani az adott kilincset majd a ’Beállítások’ menüpont alatt ’Zár Hang’ lehetőségre lépre kikapcsolhatja a zár hangját vagy beállíthatja a hangerőt.

30. Mennyi ideig bírják az elemek, vagy az akkumulátor?

A ZTLocks okos eszközök normál otthoni használat mellett a jó minőségű elemekkel kb. 1 évet működnek. Az elemek töltöttségi szintjét folyamatosan figyelheti az alkalmazásban, valamint az okos eszközökön is tájékozódhat az adott energia szintről. A töltöttségi szintet frissítheti kiválasztva az adott kilincset majd a ’Beállítások’ menüponton belül a ’Basic’ majd ’Akkumulátor’ menüre kattintva.

#smart #smartkilincs #smartlock #kilincs #lock #smarthandle #handle #smartpass #okos #okoskilincs #okoszár #zár #intelligenskilicns #intelligenszár #intelligens #intelligenthandle #intelligentlock

 • Vendégházakba ajánlott Intelligens ZTLocks megoldások

  A ZTLocks Okos megoldások, Zárak, kilincsek alkalmazásával, soha nem volt ilyen könnyű a vendégházak kezelése, menedzselése. Új bérlőjének, csak elkell küldeni az adott időszakra vonatkozó kódot, az adott ingatlanhoz való jogosultságot, csak a megadott időintervallumon belül tudja használni a vendég a házat. A jogosultság lejárta után, már nem tud újra az ingatlanba bejutni.

  #vendégház #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • AirBnb Ingatlanokba ajánlott, Smart pass Okos Kilincsek és Zárak

  Az Okos kilincsek kimondottan sok előnnyel alkalmazhatóak AirBnb ingatlanokban, lakásokban, szállásokon. A Smart funkciókkal, Okos Kilincseink, Záraink, Internet kapcsolattal mellett (Wifi Gateway), távolról is teljes mértékben és könnyedén menedzselhetőek. Az AirBnb ingatlanoknál a Kód generálás többrétű lehetősége állítja az Okos Zárainkat a hagyományos kulcsos, kulcsmegőrzős megoldások elé.

  #airbnb #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Közintézményekbe ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks SmartPass megoldások, Zárak, kilincsek Közintézményeben való alkalmazása, a számos helyiség menedzselésének új korszakát tárja elénk. A jogosultságok, megannyi variációjának, az állandó, ideiglenes, vagy ciklikus, engedélyek variációival egy olyan szabadon variálható és menedzselhető rendszert kap, (akár utólag is variállható), hogy a kulcsos rendszert alkalmazásának, még a gondolatát is elveti!

  #közintézmény #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Fogászati rendelőkbe ajánlott Smart, Okos Zárak és Kilincsek

  A SmartPass Okos Zárakat Kilincseket Fogászati Rendelőkbe rendkívül előnyös alkalmazni, mivel a ki be léptetés, akár időpontalapon személyre szabható, de egy távirányító segítségével, manuálisan nyitható, a páciensek érkezésekor. A páciensek bejutni a rendelőbe, csak is a rendelő engedélye mellett tudnak, kijutni, viszont egyszerűen, akadálymentesen tudnak. Az intellighens funkcióknak köszönhetően a legkorszerűbb menedzselési lehetőségeket valósítja meg a Rendelőintézetnek, avval megkönnyítve a mindennapok munkavégzését.

  #fogászatirendelő #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock #intelligenskilincs
 • Szállodákba ajánlott Smart és Intelligens Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks Smart Kilincsek, Zárak, még eddig soha nem látott szintre emelik a Szállodák, recepcióinak hatékonyságát. A gyors jogosultság kiosztásokkal, az időzített, jogosultságokkal, biztosan a leggyorsabban tudják a vendégek elfoglalni a szabályukat. A rendszer nagy előnye, hogy bárhol alkalmazható, nincs szükség kábelezésr. A kulcsok elhagyása, benn felejtése a szobákba is már a múlté. A rendszer kombinálható, okos széfekkel és egyéb kiegészítőkkel is.

  #szálloda #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Üzletekbe ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  Üzletek, bejáratai, raktáraik, irodáik együtt kezelhetőek, a ZTLocks Okos Rendszerek alkalmazásával. A jogosultsági szint variációival, könnyedén beállítható bármilyen bonyolultságú jogosultsági Fa. A sok alkalmazottnál (Igazgató, osztályvezető, csoportvezető, eladó, raktáros, takarító) a hozzáféréseket úgy lehet kiosztani a jogosultsági rendszerben, hogy közben mindent az ellenőrzésünk alatt tartunk. Láthatjuk a mozgásokat, ki mikor nyitotta az adott helyiséget.

  #üzlet #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Hoteleknek ajánlott Smart, Okos Zárak és Kilincsek

  A Smart Okos Kilincseket Zárakat különösen ajánljuk Hotelekbe. Előnyük, hogy nincs szükség külön kábelezésre, legtöbb esetben mindennemű kiegészítő és átalakítás nélkül telepíthetőek. Okos Záraink kezelhetősége, menedzselhetése, rendkívül egyszerű és rugalmas. A smart technológiának köszönhetően, a több rétű biometrikus és digitális azonosítóval a jogosultságok rugalmasan személyre szabhatóak.

  #hotel #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Automatizált üzletbe ajánlott Intelligens és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks SmartPass megoldások, különösen alkalmasak egy automatizált üzletnél, szoláriumnál, mosoda ott, ahol kezelő személyzet nincs, vagy nem szokott lenni, mivel minden jogosultságot, távolról tud kezelni, valamint nincs szükség utólagos kábelezésre sem. A rendszer bekerülése, szinte azonnal számolható, mivel már a telepítésnél, a szükségtelen dolgokat nem kell kifizetni, Kábelek, kábelcsatornák. Arról nem beszélve, hogy sok helyen még lehetőség sincs a kábelrendszer kialakítására.

  #automatizált üzlet #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • MunkásSzállókba ajánlott Intelligens Kilincsek és Zárak

  A munkásszállók kezelése, azok kiadása, akár távolról is mehet, ha alkalmazza a ZTLocks Intelligens Zárakat. Mindent elintézhet online, levelezés formájában a jogosultságot, sms-ben, de akár emailben is elküldheti, majd ahogy telepítette az alkalmazást, akár azon belül is. A rövid idejű béreztetésnek egyik legjobban kifizetődő beruházása, mivel mindent otthonról, de akár külföldről is menedzselhet.

  #munkásszálló #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Irodákba ajánlott Intelligens, Smart Kilincsek és Zárak

  Irodákba a sok szintű jogosultság menedzselésére a legkiválóbb megoldás a ZTLocks Intelligens Zárak, Kilincsek alkalmazása. A biometrikus és digitális azonosításnak köszönhetően, szinte végtelen kombinációja lehet a jogosultsági szinteknek nem úgy mint a kulcsos rendszereknél, arról nem beszélve itt valójában még kulcsokra sincs szükség, se kábelekre, hogy egy komplex rendszert menedzselhessünk!

  #iroda #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Otthonokba ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks Smart Tech, az Otthonoknak is kínál számos megoldást a Zárak és Kilincsek terén. Minden ZTLocks termékünk akár távolról is nyitható, menedzselhető, aminek számos előnye lehet, pld: a postás a csomagot be tudja rakni az ajtón belülre, vagy ismerősét be tudja engedni, míg ön távol van, addig is védett biztonságos helyen tartózkodhat, legyen az családtag, rokon, vagy csak egy jó ismerős.

  #otthon #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
#Zár #Zárbetét #SmartPass #IntelligensAzonosítás #Ujjlenyomat #RFiD #Kód #Applikáció #TTLock #Tuya #WeHere #OkosZár #OkosKilincs #SmartTech
 • ZárTech.hu
  Magyarország jövőbe mutató webshopja, okos kilincsek, smart zárak, Prémium megoldások ...

 • ZárTech.hu
  Vásároljon közvetlen gyártói képviselettől, megbízhatóság, minőség, garancia ...

 • ZárTech.hu
  A legynagyobb bizotnságot kínáljuk, a legkedvezőbb áron ...

 • ZárTech.hu
  Hamarosan megismerheti prémium minőségű egyedi, saját gyártású termékeinket ...

 • ZárTech.hu
  Smart Zárak megbízható forrásból, valós supportal, valós garanciával ...

 • ZárTech.hu
  Megbízható Magyar Webshop, a Jövő technológiájával, smartPass, okos Kilincsek, Prémium Zárak ...

 • #SmartKilincs

 • #SmartLock

 • #Bionureikus

 • #ZTLocks SmartTech

 • #FingerPrint Lock

 • #SmartPass
 • #Padlock

 • #SmartLakat

 • #IntelligensZár

 • #OkosKilincs
 • #Digitális Zár

 • #TTLock

 • #TuyaLock

 • #Ujjlenyomat Zár

 • #Zár
 • #Okos Lakat

 • #IntelligentHandle

 • #SmartHome

 • #WeHere

 • #SmartZár

 • #OkosZár

 • #SmartTech