Itt találhatják azon Partnereinket, akik vizsgát tettek az általunk forgalmazott termékek megismeréséből azok megfelelő, helyes technológiai követelmények alkalmazása melletti, telepítéséből, javításából.

Az itt található Akkreditált partnereinket ajánljuk, amennyiben a termékeink mellé a telepítést, beüzemelést és betanítást is megrendelték.

Természetesen Akkreditált partnereink nem csak az általunk forgalmazott termékek szakszerű telepítésében, beüzemelésében, betanításában segítenek. Vállalják, más web shopokból, vagy külföldről beszerzett termékek szakszerű telepítését, beüzemelését, betanítását is.

Szerződött, *Akkreditált partnereink, akik termékeinket forgalmazzák és telepítik, beüzemelik szükség esetén javítják azokat. A Cégek Google értékeléssel vannak feltüntetve, hogy ügyfeleinknek a döntést megkönnyítsük.

 HouSErvice transp minimal

Krisztián
+36/30-714-4700

HouseService.hu
Országos munkavégzés
0-24 Zár és Nyílászáró Szerviz

A HouseService.hu Cég értékelése

 

 

 

* Vizsgázott, minősített (Viszonteladó, Szerelő)

ZárTech.hu SmartPass, OkosKilincs, IntelligensZár, Prémium megoldások Webshop ...

A ZárTech.hu Webshop SmartKilincs, OkosZár és egyéb Prémium megoldások biztosítását, tűzte ki célul az ügyfelei számára. A Biztonságot fokozó, ugyan akkor komfortot biztosító SmartPass megoldások, egyedülállóként érhetőek el WebShopunkban. Az Okos Kilincsek használatával ügyfeleink, mind biztonságilag, mind komfortilag egy magasabb technológiát tudhatnak magukénak. A Biztonságot fokozó SmartPass azonosítók, a biometrikus és digitális identitások alkalmazásával az Intelligens Zár rendkívül felhasználóbarát és menedzselhető tulajdonságának köszönhetően, ügyfeleink akár el is felejthetik a hagyományos kulcsos zárakat. Természetesen vannak olyan OkosZárak, amik a hagyományos cilinderes -kulcsos megoldást kombinálja a jövő Innovatív technológiájával, avval eleget téve az olyan ügyfeleink elvárásának, akik nem akarnak lemondani a hagyományos zárakról, de már ki akarják használni az új technológiai előnyöket. Az ilyen elvárásoknak is eleget téve, kínálatunkban megtalálhatóak a magas színvonalú, prémium biztonsági zárbetétek is.

A ZárTech.hu Magas Színvonalú Prémium Kategóriájú Biztonsági Zárbetétjeit kombinálva a Kor Legújabb, innovatív (smartpass) technológiájával, egy olyan biztonsági szintet tudhat magáénak ügyfelünk, ami még a legelvetemültebb betörőt is megfutamodásra, a szándékának feladására ösztönzi! Az Okos Zárak, SmartKilincsek, típus függően alkalmasak a Biztonság maximalizálása érdekében a hagyományos hengerzárbetétek és a smart technológia ötvözésére.

A ZárTech.hu a Jövő kulcsát kínálja ügyfeleinknek, a Biometrikus és digitális azonosítások felhasználásával. A SmartKilincsek, OkosZárak a hétköznapok minden területén felhasználhatóak, a lakások Nyílászáróitól, Ajtók, ablakok, teraszajtók, tól a bútorzárak a Motor és Kerékpár zárakon át a különböző tárolási technikák, széfek, biztonsági tárolókig.

Célunk egy olyan jövőbe vezető út bemutatása, ami a biztonságot és a komfortot veti górcső alá.

A biztonságot a sokrétű azonosítók felhasználásával, valamint a prémium eszközök alkalmazásával valósítják meg okos eszközeink. Ezek az egyedi biometrikus, vagy digitális azonosítók, nem, vagy csak nagyon bonyolult eljárással másolhatóak, így elmondhatjuk, hogy szinte lehetetlen feltörni ezeket a Smart megoldásokat. Nem kell bedőlni a neten keringő egyéb amatőr videóknak, elmondásoknak!

A komfortot nagyon egyszerű módon biztosítja a felhasználók számára ezek az intelligens kilincsek, zárak. Egyszerűen nem kell kulcs, nincs botorkálás a sötétben, mivel saját kezelőfelület világításuk van, nincs kulcslyuk keresgélés, vagy eltörött, beletört, ellopott, elhagyott, kulcs, de még csak a kulcslyukba se tudnak beletörni semmit, vagy beragasztózni, mivel nincs! A Biometrikus azonosítások segítségével, akár csak a Zár előtt való megjelenésével is ki tudja nyitni okos zárát ügyfelünk, a 3d Arcszkenner segítségével.

A biometrikus Pass lehetőségek, ujjlenyomat, 3d arcszkenner, hang, minden esetben és mindenkor nálunk van, tehát el nem hagyhatjuk, igaz a hangunk (egy betegség), az arcunk (egy komolyabb italozás) esetén, akár elváltozhat, de még akkor is van ujjlenyomatunk.
Vagy jöhetnek a digitális azonosítók, kód, rfid, applikáció.
Vagy végső esetben a mechanikus kulcs :)

Az okoskilincsek működhetnek Stay Alone, azaz egyedüliként, vagy akár rendszerben is, applikációval, vagy Cloud -felhő regisztrációval.

A Stay Alone Smart zárak előnye az egyszerűség, nincs applikáció, se online jelenlét, csak is rfid kártyával, menedzselhető, tanítható.

Az olyan intelligens kilincsek, ahol már applikációval is lehet párosítani, ott a menedzselés egy újabb szintre fog lépni itt még nem szükséges a Cloud regisztráció, de abban az esetben távolról nem nyitható a smarteszköz.

A teljes komfort és menedzselhetőség elérésének egyetlen lehetősége van, az pedig a Cloud regisztráció, ami ingyenes. Ilyen esetben mindent meg tudunk tenni távolról is, tehát teljes körűen tudjuk menedzselni az Intelligens Zárat, Zár rendszert.

SmartTech OkosKilincsek és OkosZárak Csatlakozásukat tekintve, vannak amik csak Bluetotth, vannak amik csak Wifi és vannak amik mind a két lehetőséggel, Bluetooth, és Wifi kapcsolattal is rendelkeznek. Választékaink között, minden kapcsolati típusú SmartLock megtalálható.

Kínálatunkban megtalálhatóak az Intelligens beléptető (Accesscontroller) kezelők, fali egységek. A Smart Funkciókban közel azonos tudásúak.

Okos SmartPass és egyéb termékeink között nem nagyon teszünk különbséget, mivel, arra törekszünk, hogy az adott okos-termék megadja ügyfeleinknek az elképzelt funkciók mellett a maximális biztonságot és komfortot. Minden termékünkkel az előírt technológiai és biztonsági elvárásoknak megfelelve valósítjuk meg ügyfeleink álmát. Okos és Prémium Termékeink mind minőségileg, mind pedig technológiailag (smart) megfelelnek egy magasabb biztonsági tényező megvalósításához.

A ZárTech.hu csapata a Biztonság és a Komfort megvalósítása érdekében ügyfeleinek a többi hasonló webshoppal ellenben, nem beszélve a külföldi webshopokról, egyedülálló módon 0-24 supportot, ügyfélszolgálatot biztosít, szerződött partnereinek bevonásával.

A ZárTech.hu webshopban az Intelligens Megoldásokon kívül még számos más Prémium megoldás, eszköz, termék található, amik hasonlóan a maximális Technológiai és minőségi elvárásoknak megfelelnek. Webshopunkban megtalálhatóak, még továbbá, egyedileg tervezett gyártott termékek, kiegészítők, segéd eszközök. Amennyiben egy termék (OkosKilincs) megtetszik, de az nem kompatibilis az ön felhasználási helyével, akkor nem kell lemondania róla, hiszen saját tervezői csapatunk, pont az ilyen kihívások megoldására szakosodott. Felmérjük, Egyeztetjük, Megtervezzük, Legyártjuk és Telepítjük a megoldást, majd önnek, csak élveznie kell a kiválasztott termék (SmartZár) nyújtotta biztonságot és komfortot.

Ügyfeleink a ZárTech.hu webshopban, a zárszereléshez és a hétköznapok komfortjának megteremtéséhez is találnak további termékeket. Ilyenek a Csavarok, kötőelemek, a Klíma Technikai Megfoldások és a Led Technológia.

Kedves ügyfelünk, amennyiben kinézett magának valamit a neten, de azt nem találja meg webshopunkban, akkor ne legyen rest és keressen fel, elérhetőségeink egyikén, mutassa meg a terméket és utána nézünk, hogy beszállítóink egyikénél, hátha megtalálható, vagy teljesen ugyan az, vagy hasonló, vagy ha nincs, akkor legyártható-e az adott termék. Olyan gyárakkal dolgozunk, akik nem zárkóznak el a megtoldásoktól, amennyiben az észerű. Sajnos előfordult már több esetben, hogy olyan kéréssel fordultak hozzánk, ami nem volt helyénvaló, vagy minőségi problémás, vagy technológiailag nem megfelelő volt az adott eszköz. Ilyen esetekben, minden esetben ajánlatot teszünk egy minőségi és megbízható megoldásra. Ne dőljön be mindennek, ami a neten van túlnyomó részük átverés, vagy teljesen hamis adatokkal tünteti fel az adott eszközt és még garanciát sem kap az adott termékre!

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával és termékeinket megrendeli. A ZárTech.hu csapata, igyekszik eleget tenni elvárásainak.

 • Fogászati rendelőkbe ajánlott Smart, Okos Zárak és Kilincsek

  A SmartPass Okos Zárakat Kilincseket Fogászati Rendelőkbe rendkívül előnyös alkalmazni, mivel a ki be léptetés, akár időpontalapon személyre szabható, de egy távirányító segítségével, manuálisan nyitható, a páciensek érkezésekor. A páciensek bejutni a rendelőbe, csak is a rendelő engedélye mellett tudnak, kijutni, viszont egyszerűen, akadálymentesen tudnak. Az intellighens funkcióknak köszönhetően a legkorszerűbb menedzselési lehetőségeket valósítja meg a Rendelőintézetnek, avval megkönnyítve a mindennapok munkavégzését.

  #fogászatirendelő #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock #intelligenskilincs
 • Közintézményekbe ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks SmartPass megoldások, Zárak, kilincsek Közintézményeben való alkalmazása, a számos helyiség menedzselésének új korszakát tárja elénk. A jogosultságok, megannyi variációjának, az állandó, ideiglenes, vagy ciklikus, engedélyek variációival egy olyan szabadon variálható és menedzselhető rendszert kap, (akár utólag is variállható), hogy a kulcsos rendszert alkalmazásának, még a gondolatát is elveti!

  #közintézmény #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Szállodákba ajánlott Smart és Intelligens Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks Smart Kilincsek, Zárak, még eddig soha nem látott szintre emelik a Szállodák, recepcióinak hatékonyságát. A gyors jogosultság kiosztásokkal, az időzített, jogosultságokkal, biztosan a leggyorsabban tudják a vendégek elfoglalni a szabályukat. A rendszer nagy előnye, hogy bárhol alkalmazható, nincs szükség kábelezésr. A kulcsok elhagyása, benn felejtése a szobákba is már a múlté. A rendszer kombinálható, okos széfekkel és egyéb kiegészítőkkel is.

  #szálloda #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Hoteleknek ajánlott Smart, Okos Zárak és Kilincsek

  A Smart Okos Kilincseket Zárakat különösen ajánljuk Hotelekbe. Előnyük, hogy nincs szükség külön kábelezésre, legtöbb esetben mindennemű kiegészítő és átalakítás nélkül telepíthetőek. Okos Záraink kezelhetősége, menedzselhetése, rendkívül egyszerű és rugalmas. A smart technológiának köszönhetően, a több rétű biometrikus és digitális azonosítóval a jogosultságok rugalmasan személyre szabhatóak.

  #hotel #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Vendégházakba ajánlott Intelligens ZTLocks megoldások

  A ZTLocks Okos megoldások, Zárak, kilincsek alkalmazásával, soha nem volt ilyen könnyű a vendégházak kezelése, menedzselése. Új bérlőjének, csak elkell küldeni az adott időszakra vonatkozó kódot, az adott ingatlanhoz való jogosultságot, csak a megadott időintervallumon belül tudja használni a vendég a házat. A jogosultság lejárta után, már nem tud újra az ingatlanba bejutni.

  #vendégház #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Otthonokba ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks Smart Tech, az Otthonoknak is kínál számos megoldást a Zárak és Kilincsek terén. Minden ZTLocks termékünk akár távolról is nyitható, menedzselhető, aminek számos előnye lehet, pld: a postás a csomagot be tudja rakni az ajtón belülre, vagy ismerősét be tudja engedni, míg ön távol van, addig is védett biztonságos helyen tartózkodhat, legyen az családtag, rokon, vagy csak egy jó ismerős.

  #otthon #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • MunkásSzállókba ajánlott Intelligens Kilincsek és Zárak

  A munkásszállók kezelése, azok kiadása, akár távolról is mehet, ha alkalmazza a ZTLocks Intelligens Zárakat. Mindent elintézhet online, levelezés formájában a jogosultságot, sms-ben, de akár emailben is elküldheti, majd ahogy telepítette az alkalmazást, akár azon belül is. A rövid idejű béreztetésnek egyik legjobban kifizetődő beruházása, mivel mindent otthonról, de akár külföldről is menedzselhet.

  #munkásszálló #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Irodákba ajánlott Intelligens, Smart Kilincsek és Zárak

  Irodákba a sok szintű jogosultság menedzselésére a legkiválóbb megoldás a ZTLocks Intelligens Zárak, Kilincsek alkalmazása. A biometrikus és digitális azonosításnak köszönhetően, szinte végtelen kombinációja lehet a jogosultsági szinteknek nem úgy mint a kulcsos rendszereknél, arról nem beszélve itt valójában még kulcsokra sincs szükség, se kábelekre, hogy egy komplex rendszert menedzselhessünk!

  #iroda #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Automatizált üzletbe ajánlott Intelligens és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks SmartPass megoldások, különösen alkalmasak egy automatizált üzletnél, szoláriumnál, mosoda ott, ahol kezelő személyzet nincs, vagy nem szokott lenni, mivel minden jogosultságot, távolról tud kezelni, valamint nincs szükség utólagos kábelezésre sem. A rendszer bekerülése, szinte azonnal számolható, mivel már a telepítésnél, a szükségtelen dolgokat nem kell kifizetni, Kábelek, kábelcsatornák. Arról nem beszélve, hogy sok helyen még lehetőség sincs a kábelrendszer kialakítására.

  #automatizált üzlet #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • AirBnb Ingatlanokba ajánlott, Smart pass Okos Kilincsek és Zárak

  Az Okos kilincsek kimondottan sok előnnyel alkalmazhatóak AirBnb ingatlanokban, lakásokban, szállásokon. A Smart funkciókkal, Okos Kilincseink, Záraink, Internet kapcsolattal mellett (Wifi Gateway), távolról is teljes mértékben és könnyedén menedzselhetőek. Az AirBnb ingatlanoknál a Kód generálás többrétű lehetősége állítja az Okos Zárainkat a hagyományos kulcsos, kulcsmegőrzős megoldások elé.

  #airbnb #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Üzletekbe ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  Üzletek, bejáratai, raktáraik, irodáik együtt kezelhetőek, a ZTLocks Okos Rendszerek alkalmazásával. A jogosultsági szint variációival, könnyedén beállítható bármilyen bonyolultságú jogosultsági Fa. A sok alkalmazottnál (Igazgató, osztályvezető, csoportvezető, eladó, raktáros, takarító) a hozzáféréseket úgy lehet kiosztani a jogosultsági rendszerben, hogy közben mindent az ellenőrzésünk alatt tartunk. Láthatjuk a mozgásokat, ki mikor nyitotta az adott helyiséget.

  #üzlet #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
#Zár #Zárbetét #SmartPass #IntelligensAzonosítás #Ujjlenyomat #RFiD #Kód #Applikáció #TTLock #Tuya #WeHere #OkosZár #OkosKilincs #SmartTech
 • ZárTech.hu
  Vásároljon közvetlen gyártói képviselettől, megbízhatóság, minőség, garancia ...

 • ZárTech.hu
  A legynagyobb bizotnságot kínáljuk, a legkedvezőbb áron ...

 • ZárTech.hu
  Smart Zárak megbízható forrásból, valós supportal, valós garanciával ...

 • ZárTech.hu
  Megbízható Magyar Webshop, a Jövő technológiájával, smartPass, okos Kilincsek, Prémium Zárak ...

 • ZárTech.hu
  Hamarosan megismerheti prémium minőségű egyedi, saját gyártású termékeinket ...

 • ZárTech.hu
  Magyarország jövőbe mutató webshopja, okos kilincsek, smart zárak, Prémium megoldások ...

 • #Ujjlenyomat Zár

 • #Digitális Zár

 • #SmartPass
 • #IntelligentHandle

 • #SmartKilincs

 • #Bionureikus

 • #SmartZár

 • #SmartLock

 • #ZTLocks SmartTech

 • #IntelligensZár

 • #FingerPrint Lock

 • #TuyaLock

 • #SmartHome

 • #SmartLakat

 • #WeHere

 • #Padlock

 • #SmartTech
 • #Zár
 • #Okos Lakat

 • #TTLock

 • #OkosZár

 • #OkosKilincs