Fizetési Információ ...

Web Shoppunkban több féle fizetési lehetőséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére ...

Előre utalással: (1,5% kedvezmény)

A termékek ellenértékét, megrendelés után, azok elérhetőségének visszaigazolását követően banki átutalás útján az e-mailben küldött díjbekérő alapján rendezheti.
Számlát az összeg beérkezését követően ki állítjuk, melyet a megadott e-Mailben megküldünk.
Rendelését az összeg beérkezését követően készítjük össze és ezután kerül a futárhoz kiszállításra, vagy csomagautomatába.

EU. belüli és EU. kívüli országoknál a FIZETÉS csak előre utalással lehetséges.
A kiválasztott futárszolgálat az adott cím (ország) alapján határozza meg a szállítási költséget.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

- Kedvezményezett : Lukács László Krisztián e.v.
- Bankszámlaszám : MBH Bank 57600101-11089373-00000000
- Megjegyzés rovat : Díjbekérő sorszáma - A rendelés során magadott számlázási név

8 napos átutalással: (Csak is szerződött viszonteladók és szerelők)

A termékek megrendelés után, azok elérhetőségének visszaigazolását követően, készítjük össze és ezután kerül a futárhoz kiszállításra, vagy csomagautomatába.
Számlát a termékek elérhetőségének visszaigazolása után kiállítjuk, melyet a megadott e-Mailben megküldünk.
A termékek ellenértékét utólagos banki átutalás útján, az e-mailben küldött számlán megjelölt 8 napos határidővel, átutalással rendezheti.
A halasztott átutalás csak is szerződött partnereknek és egy teljesített előre utalásos megrendelés után érhető el! Az első előre utalásos megrendelés összegének át kell lépnie az 1. kedvezmény szint vásárlási összegét < 150.000.- + Áfa összeget!

Az átutaláshoz szükséges adatok:

- Kedvezményezett : Lukács László Krisztián e.v.
- Bankszámlaszám : MBH Bank 57600101-11089373-00000000
- Megjegyzés rovat : Díjbekérő sorszáma - A rendelés során magadott számlázási név

Azonnali Banki átutalás telephelyen: (Csak is szerződött viszonteladók és szerelők)

A termék ellenértékét Azonnali átutalással tudja rendezni, az átutaláshoz szükséges adatok megadásával terminál, vagy fizetési link segítségével.
A termékek ellenértékét megrendelés után, azok elérhetőségének visszaigazolását követően, az e-mailben küldött díjbekérő alapján a bankkártyás fizetést bonyolító

 • bankkártyával a szerződött bank oldalán rendezheti.
 • fizetési linkel a terminál szolgáltatónk SumUp oldalán tudja rendezni

Rendelését az összeg beérkezését követően készítjük össze és ezután kerül a futárhoz kiszállításra.

Készpénzzel telephelyen: (Csak is szerződött viszonteladók és szerelők)

A termékek ellenértékét Készpénzzel a telephelyen tudja rendezni.
A termékek megrendelés után, azok elérhetőségének visszaigazolását követően, készítjük össze és ezután előre megbeszélt időpontban kerül átadásra a telephelyen, miután az ellenértéket rendezte.
Számlát a termékek ellenértékének rendezése után kiállítjuk, melyet a megadott e-Mailben megküldünk.
A készpénzfizetési lehetőség csak is szerződött partnereknek és egy teljesített előre utalásos megrendelés után érhető el! Az első előre utalásos megrendelés összegének át kell lépnie az 1. kedvezmény szint vásárlási összegét < 150.000.- + Áfa összeget!

Bankkártyával Online: (2% Kezelési költséget számolunk fel)

A termék ellenértékét Bankkártyás fizetéssel tudja rendezni, terminál, vagy fizetési link segítségével.
A termékek ellenértékét megrendelés után, azok elérhetőségének visszaigazolását követően, az e-mailben küldött díjbekérő alapján,

 • bankkártyával a szerződött bank oldalán rendezheti.
 • fizetési linkel a terminál szolgáltatónk SumUp oldalán tudja rendezni

Rendelését az összeg beérkezését követően készítjük össze és ezután kerül a futárhoz kiszállításra.

Bankkártyával telephelyen: (csak szerződött viszonteladók és szerelők) (2% Kezelési költséget számolunk fel)

A termék ellenértékét Bankkártyás fizetéssel tudja rendezni, terminál, vagy fizetési link segítségével.
A termékek megrendelés után, azok elérhetőségének visszaigazolását követően, készítjük össze és ezután előre megbeszélt időpontban kerül átadásra a telephelyen, miután az ellenértéket,

 • bankkártyával a szerződött bank oldalán rendezte.
 • bankkártyával a terminál szolgáltatónk SumUp terminálon keresztül rendezte.
 • fizetési linkel a terminál szolgáltatónk SumUp oldalán rendezte.

Utánvéttel: (Felfüggesztve - Nem elérhető)

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Ezen fizetési mód választása esetén nettó 500 Ft kezelési költséget számítunk fel. (a díj futár cégenként változhat)

Felhívjuk figyelmét, hogy "Egyedi" termék rendelése esetén utánvétes fizetésre nincsen lehetőség. (Az "Egyedi" termék másnak már nem értékesíthető, ezért web shopunkban ezen termékekre nem érvényesíthető a 14 napos elállási jog.)

 

 • Irodákba ajánlott Intelligens, Smart Kilincsek és Zárak

  Irodákba a sok szintű jogosultság menedzselésére a legkiválóbb megoldás a ZTLocks Intelligens Zárak, Kilincsek alkalmazása. A biometrikus és digitális azonosításnak köszönhetően, szinte végtelen kombinációja lehet a jogosultsági szinteknek nem úgy mint a kulcsos rendszereknél, arról nem beszélve itt valójában még kulcsokra sincs szükség, se kábelekre, hogy egy komplex rendszert menedzselhessünk!

  #iroda #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Vendégházakba ajánlott Intelligens ZTLocks megoldások

  A ZTLocks Okos megoldások, Zárak, kilincsek alkalmazásával, soha nem volt ilyen könnyű a vendégházak kezelése, menedzselése. Új bérlőjének, csak elkell küldeni az adott időszakra vonatkozó kódot, az adott ingatlanhoz való jogosultságot, csak a megadott időintervallumon belül tudja használni a vendég a házat. A jogosultság lejárta után, már nem tud újra az ingatlanba bejutni.

  #vendégház #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Automatizált üzletbe ajánlott Intelligens és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks SmartPass megoldások, különösen alkalmasak egy automatizált üzletnél, szoláriumnál, mosoda ott, ahol kezelő személyzet nincs, vagy nem szokott lenni, mivel minden jogosultságot, távolról tud kezelni, valamint nincs szükség utólagos kábelezésre sem. A rendszer bekerülése, szinte azonnal számolható, mivel már a telepítésnél, a szükségtelen dolgokat nem kell kifizetni, Kábelek, kábelcsatornák. Arról nem beszélve, hogy sok helyen még lehetőség sincs a kábelrendszer kialakítására.

  #automatizált üzlet #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Üzletekbe ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  Üzletek, bejáratai, raktáraik, irodáik együtt kezelhetőek, a ZTLocks Okos Rendszerek alkalmazásával. A jogosultsági szint variációival, könnyedén beállítható bármilyen bonyolultságú jogosultsági Fa. A sok alkalmazottnál (Igazgató, osztályvezető, csoportvezető, eladó, raktáros, takarító) a hozzáféréseket úgy lehet kiosztani a jogosultsági rendszerben, hogy közben mindent az ellenőrzésünk alatt tartunk. Láthatjuk a mozgásokat, ki mikor nyitotta az adott helyiséget.

  #üzlet #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Otthonokba ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks Smart Tech, az Otthonoknak is kínál számos megoldást a Zárak és Kilincsek terén. Minden ZTLocks termékünk akár távolról is nyitható, menedzselhető, aminek számos előnye lehet, pld: a postás a csomagot be tudja rakni az ajtón belülre, vagy ismerősét be tudja engedni, míg ön távol van, addig is védett biztonságos helyen tartózkodhat, legyen az családtag, rokon, vagy csak egy jó ismerős.

  #otthon #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Szállodákba ajánlott Smart és Intelligens Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks Smart Kilincsek, Zárak, még eddig soha nem látott szintre emelik a Szállodák, recepcióinak hatékonyságát. A gyors jogosultság kiosztásokkal, az időzített, jogosultságokkal, biztosan a leggyorsabban tudják a vendégek elfoglalni a szabályukat. A rendszer nagy előnye, hogy bárhol alkalmazható, nincs szükség kábelezésr. A kulcsok elhagyása, benn felejtése a szobákba is már a múlté. A rendszer kombinálható, okos széfekkel és egyéb kiegészítőkkel is.

  #szálloda #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Hoteleknek ajánlott Smart, Okos Zárak és Kilincsek

  A Smart Okos Kilincseket Zárakat különösen ajánljuk Hotelekbe. Előnyük, hogy nincs szükség külön kábelezésre, legtöbb esetben mindennemű kiegészítő és átalakítás nélkül telepíthetőek. Okos Záraink kezelhetősége, menedzselhetése, rendkívül egyszerű és rugalmas. A smart technológiának köszönhetően, a több rétű biometrikus és digitális azonosítóval a jogosultságok rugalmasan személyre szabhatóak.

  #hotel #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • MunkásSzállókba ajánlott Intelligens Kilincsek és Zárak

  A munkásszállók kezelése, azok kiadása, akár távolról is mehet, ha alkalmazza a ZTLocks Intelligens Zárakat. Mindent elintézhet online, levelezés formájában a jogosultságot, sms-ben, de akár emailben is elküldheti, majd ahogy telepítette az alkalmazást, akár azon belül is. A rövid idejű béreztetésnek egyik legjobban kifizetődő beruházása, mivel mindent otthonról, de akár külföldről is menedzselhet.

  #munkásszálló #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Közintézményekbe ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks SmartPass megoldások, Zárak, kilincsek Közintézményeben való alkalmazása, a számos helyiség menedzselésének új korszakát tárja elénk. A jogosultságok, megannyi variációjának, az állandó, ideiglenes, vagy ciklikus, engedélyek variációival egy olyan szabadon variálható és menedzselhető rendszert kap, (akár utólag is variállható), hogy a kulcsos rendszert alkalmazásának, még a gondolatát is elveti!

  #közintézmény #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • AirBnb Ingatlanokba ajánlott, Smart pass Okos Kilincsek és Zárak

  Az Okos kilincsek kimondottan sok előnnyel alkalmazhatóak AirBnb ingatlanokban, lakásokban, szállásokon. A Smart funkciókkal, Okos Kilincseink, Záraink, Internet kapcsolattal mellett (Wifi Gateway), távolról is teljes mértékben és könnyedén menedzselhetőek. Az AirBnb ingatlanoknál a Kód generálás többrétű lehetősége állítja az Okos Zárainkat a hagyományos kulcsos, kulcsmegőrzős megoldások elé.

  #airbnb #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Fogászati rendelőkbe ajánlott Smart, Okos Zárak és Kilincsek

  A SmartPass Okos Zárakat Kilincseket Fogászati Rendelőkbe rendkívül előnyös alkalmazni, mivel a ki be léptetés, akár időpontalapon személyre szabható, de egy távirányító segítségével, manuálisan nyitható, a páciensek érkezésekor. A páciensek bejutni a rendelőbe, csak is a rendelő engedélye mellett tudnak, kijutni, viszont egyszerűen, akadálymentesen tudnak. Az intellighens funkcióknak köszönhetően a legkorszerűbb menedzselési lehetőségeket valósítja meg a Rendelőintézetnek, avval megkönnyítve a mindennapok munkavégzését.

  #fogászatirendelő #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock #intelligenskilincs
#Zár #Zárbetét #SmartPass #IntelligensAzonosítás #Ujjlenyomat #RFiD #Kód #Applikáció #TTLock #Tuya #WeHere #OkosZár #OkosKilincs #SmartTech
 • ZárTech.hu
  Hamarosan megismerheti prémium minőségű egyedi, saját gyártású termékeinket ...

 • ZárTech.hu
  A legynagyobb bizotnságot kínáljuk, a legkedvezőbb áron ...

 • ZárTech.hu
  Vásároljon közvetlen gyártói képviselettől, megbízhatóság, minőség, garancia ...

 • ZárTech.hu
  Magyarország jövőbe mutató webshopja, okos kilincsek, smart zárak, Prémium megoldások ...

 • ZárTech.hu
  Megbízható Magyar Webshop, a Jövő technológiájával, smartPass, okos Kilincsek, Prémium Zárak ...

 • ZárTech.hu
  Smart Zárak megbízható forrásból, valós supportal, valós garanciával ...

 • #Digitális Zár

 • #SmartKilincs

 • #FingerPrint Lock

 • #IntelligensZár

 • #SmartLakat

 • #Padlock

 • #ZTLocks SmartTech

 • #WeHere

 • #Bionureikus

 • #SmartLock

 • #TTLock

 • #SmartHome

 • #OkosZár

 • #IntelligentHandle

 • #Zár
 • #SmartTech
 • #SmartPass
 • #Ujjlenyomat Zár

 • #Okos Lakat

 • #TuyaLock

 • #SmartZár

 • #OkosKilincs