Adatkezelési tájékoztató ...

Elfogadás dátuma: 2024-01-01

ADATKEZELŐ

Név: Zártech.hu továbbiakban „Szolgáltató” „Adatkezelő
Székhely: 6727 Szeged Dobogó u 6/a
Adóigazgatási azonosítószám: 60149699-2-26
Levelezési cím, panaszkezelés: 6727 Szeged Dobogó u 6/a
E-mail (panaszkezelés): gdpr[at]zartech[dot]hu
Telefonszám: +36/70-277-8882
Weboldal: https://zartech.hu

ADATFELELŐS

Név: Lukács L. Krisztián továbbiakban ”Adatfelelős
Székhely: 6727 Szeged Dobogó u 6/a
Adóigazgatási azonosítószám: 60149699-2-26
Levelezési cím, panaszkezelés: 6727 Szeged Dobogó u 6/a
E-mail: Lukacs[at]zartech[dot]hu
Telefonszám: +36/70-277-8882

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

Név: DotRoll Kft.
Levelezési cím:
1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
E-mail cím: support[at]dotroll[dot]com
Telefonszám: +36/1-432-3232
Weboldal: https://dotroll.com/hu

  1. AZ ADATKEZELÉS FELHATALMAZÁSI ALAPJAI

Az adatkezelésünk jogalapjai az alábbiak lehetnek:

  1. a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint a felhasználó megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes hozzájárulása az adatkezeléshez (a továbbiakban: Hozzájárulás);
  2. a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja szerint az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben a Felhasználó, mint érintett az egyik fél (a továbbiakban: Szerződés teljesítése)
  3. a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja szerint az adatkezelés az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges (mint például számviteli, könyvviteli kötelezettség teljesítése - a továbbiakban: Jogi kötelezettség teljesítése)
  1. a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerint az adatkezelés az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges (a továbbiakban: Jogos érdek)

Az adatkezelés jogalapját az alábbiakban adatkategóriánként és adatkezelési célonként külön- külön meghatározzuk a fenti felsorolásra való utalással.

  1. A WEBSHOP ÜZEMELTETÉSE SORÁN VÉGZETT ADATKEZELÉSEK LEÍRÁSA

A jelen dokumentum a webshop működésével kapcsolatban minden releváns adatkezelési információt tartalmaz az Európai Unió 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendelete (a továbbiakban: Rendelet, GDPR) és a 2011. évi CXII. tv. (a továbbiakban: Infotv.) alapján.

  • A cookie-k használatáva kapcsolatos tájékoztatás

Mi az a cookie?

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk az Ön böngészőjének küld el  azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról.

A cookie-k (sütik) egy része nem tartalmaz személyes információkat, és nem alkalmas az egyéni felhasználó azonosítására, egy részük azonban olyan egyéni azonosítót tartalmaz – egy titkos, véletlenül generált számsort – amelyet az Ön eszköze tárol, ezzel az Ön azonosíthatóságát is biztosítja. Az egyes cookie-k (sütik) működési időtartamát az egyes cookie-k (sütik) vonatkozó leírása tartalmazza.

A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:

Alapvetően három típusú cookiet különböztetünk meg, a működéshez elengedhetetlen cookie-t, ami a Weboldal megfelelő működését szolgálja, statisztikai célú és marketing célú cookiekat.

Az adatkezelés jogalapja a Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az Ön hozzájárulása a statisztikai és a marketing célú cookie-k esetében, valamint a Rendelet 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerint a Weboldal működésének biztosításához szükséges jogos érdek, a működéshez szükséges cookiek esetében.

  • A honlap által használt cookie-k főbb jellemzői
A működéshez elengedhetetlen cookie-k

Amennyiben Ön nem fogadja el ezen cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem biztos, hogy elérhetőek lesznek az Ön számára.

A működéshez szigorúan szükséges cookie-k: Ezek a cookie-k a weboldal használatához nélkülözhetetlenek, és lehetővé teszik a weboldal alapvető funkcióinak használatát. Ezek hiányába az oldal számos funkciója nem lesz elérhető az Ön számára. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.
Munkamenet cookie: Ezek a sütik a látogató tartózkodási helyét, a böngésző nyelvét, a fizetés pénznemét tárolják, élettartamuk a böngésző bezárása, vagy maximum 2 óra.
Korhatáros tartalom cookie: Ezek a sütik a korhatáros tartalom jóváhagyásának tényét és azt rögzítik, hogy az érintett 18 éven felüli, élettartamuk a böngésző bezárásáig tart.
Ajánlott termékek cookie: Az „ajánlom ismerősömnek” funkciónál az ajánlani kívánt termékek listáját rögzíti. Élettartama 60 nap.
Mobil verzió, design cookie: Érzékeli a látogató használt eszközt, és mobilon átvált teljes nézetre. Élettartama 365 nap.
Cookie elfogadás cookie: Az oldalra érkezéskor a figyelmeztető ablakban elfogadja a cookiek tárolásáról szóló nyilatkozatot. Élettartama 365 nap.
Kiléptetés #2 cookie: A #2 opció szerint 90 nap után kilépteti a rendszer a látogatót. Élettartama 90 nap.
Backend azonosító cookie: Az oldalt kiszolgáló backend szerver azonosítója. Élettartama a böngésző bezárásáig tart.

Statisztikai célú cookie-k

Google Analytics cookie: A Google Analytics a Google elemző eszköze, amely abban segít a weboldalak és alkalmazások tulajdonosainak, hogy pontosabb képet kapjanak látogatóik tevékenységeiről. A szolgáltatás cookie-kat használhat, hogy információkat gyűjtsön és jelentést készítsen a weboldal használatára vonatkozó statisztikai adatokból anélkül, hogy egyénileg azonosítaná a látogatókat a Google számára. A Google Analytics által használt fő cookie a „__ga” cookie. A webhelyhasználati statisztikai adatokból készülő jelentések mellett a Google Analytics – az előbbiekben ismertetett néhány hirdetési cookie-val együtt – felhasználható arra is, hogy relevánsabb hirdetéseket jelenítsünk meg a Google-termékekben (például a Google Keresésben) és szerte az interneten.

A felhasználói élmény javítását szolgáló cookie-k: Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek a felhasználó weboldalhasználatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a cookie-k nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat, vagyis teljesen általános, névtelen információkkal dolgoznak. Az ezekből nyert adatokat a weboldal teljesítményének javítására használjuk. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.

Referer cookiek: Azt rögzítik, hogy a látogató milyen külső oldalról érkezett az oldalra. Élettartamuk a böngésző bezárásáig tart.
Utoljára megtekintett termék cookie: Rögzíti a termékeket, amiket utoljára megtekintett a látogató. Élettartamuk 60 nap.
Utoljára megtekintett kategória cookie: Rögzítit az utoljára megtekintett kategóriát. Élettartama 60 nap.
Kosár cookie: A kosárba helyezett termékeket rögzíti. Élettartama 365 nap.
Intelligens ajánlat cookie: Intelligens ajánlatok megjelenítésének feltételeit rögzíti (pl. volt-e már az oldalon a látogató, van-e rendelése). Élettartama 30 nap.

Marketing célú cookie-k

Google Adwords cookie Amikor valaki meglátogatja az oldalunkat, a látogató cookie-azonosítója hozzáadódik a remarketinglistához. A Google cookie-kat – például a NID és SID cookie-kat – használ a Google-termékekben, így például a Google Keresésben látható hirdetések testreszabásához. Az ilyen cookie-kat például arra használja, hogy megjegyezze az Ön legutóbbi kereséseit, az egyes hirdetők hirdetéseivel vagy a keresési eredményekkel való korábbi interakcióit, továbbá a hirdetők webhelyein tett látogatásait. Az AdWords konverziókövetés funkciója cookie-kat használ. A hirdetésből eredő értékesítések és egyéb konverziók követésére cookie-kat ment a felhasználó számítógépére, amikor az adott személy egy hirdetésre kattint. A cookie-k néhány gyakori alkalmazási módja: a hirdetések kiválasztása annak alapján, hogy mi a releváns az adott felhasználó esetén, a kampányok teljesítményéről szóló jelentések tökéletesítése, és a felhasználó által már megtekintett hirdetések megjelenítésének elkerülése.

Remarketing cookiek-k: A korábbi látogatók vagy felhasználók számára a Google Display Hálózaton található egyéb webhelyeken való böngészés, illetve termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos kifejezések keresésekor jelenhetnek meg

A cookie-k törléséről bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:

  1. A SZERZŐDÉSKÖTÉS ÉS TELJESÍTÉS ÉRDEKÉBEN KEZELT ADATOK

A szerződéskötés és teljesítés érdekében több adatkezelési eset is megvalósulhat. Tájékoztatjuk, hogy panaszkezeléssel, garanciális ügyintézéssel kapcsolatos adatkezelés csak abban az esetben valósul meg, ha Ön él valamelyik említett jogával.

Amennyiben a webshopon keresztül Ön nem vásárol, csak látogatója a webshopnak, akkor a marketing célú adatkezelésnél írtak vonatkozhatnak Önre, amennyiben marketing célú hozzájárulást ad számunkra.

A szerződéskötés és teljesítés érdekében megvalósuló adatkezelések részletesebben:

  1. Kapcsolatfelvétel

Ha például emailben, kapcsolatfelvételi űrlapon vagy telefonon kérdéssel fordul hozzánk valamely termékkel kapcsolatban. Az előzetes kapcsolatfelvétel nem kötelező, ezt kihagyva is bármikor rendelhet a webshopból.

 Kezelt adatok
Az Ön által a kapcsolatfelvétel során megadott adatok.

 Az adatkezelés időtartama
Az adatokat csak a kapcsolatfelvétel lezárultáig kezeljük.

 Az adatkezelés jogalapja
Az Ön önkéntes hozzájárulása, amit a kapcsolatfelvétellel ad meg Adatkezelő számára. [GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés]

  1. Regisztráció a weboldalon

A regisztráció során megadott adatok tárolásával az Adatkezelő kényelmesebb szolgáltatást tud biztosítani (pl. az érintett adatait újabb vásárláskor nem kell ismét megadni). A regisztráció a szerződéskötésnek nem feltétele

 Kezelt adatok
Az adatkezelés során az Adatkezelő a megvásárolt termék jellemzőit és a vásárlás időpontját, továbbá még a következő adatokat kezeli.

Magányszemély esetén: Név, Lakcím, Telefonszám, eMail
Cég esetén: Név, Cím, Telefonszám, eMail cím, Adószám, Nyilvántartási szám
Szerződött partnerek esetén: Név, Cím, Telefonszám, eMail cím, Adószám, Nyilvántartási szám, Igazoló okmányok

 Az adatkezelés időtartama
A hozzájárulásának visszavonásáig.

 Az adatkezelés jogalapja
Az Ön önkéntes hozzájárulása, amit a regisztrációval ad meg az Adatkezelő számára [GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés]

  1. A rendelés feldolgozása

A rendelések feldolgozása során a szerződés teljesítése érdekében szükségesek adatkezelési tevékenységek.

 Kezelt adatok
Az adatkezelés során az Adatkezelő a megvásárolt termék jellemzőit és a vásárlás időpontját, továbbá még a következő adatokat kezeli.

Magányszemély esetén: Név, Lakcím, Telefonszám, eMail
Cég esetén: Név, Cím, Telefonszám, eMail cím, Adószám, Nyilvántartási szám
Szerződött partnerek esetén: Név, Cím, Telefonszám, eMail cím, Adószám, Nyilvántartási szám, Igazoló okmányok

Amennyiben Ön rendelést adott le a webshopban, akkor az adatkezelés és az adatok megadása a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen.

Az adatkezelés időtartama
Az adatokat a polgári jogi elévülési idő szerint 5 évig kezeljük.

Az adatkezelés jogalapja
A szerződés teljesítése. [GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont szerinti adatkezelés]

  1. A számla kiállítása

Az adatkezelési folyamat a jogszabályoknak megfelelő számla kiállítása és a számviteli bizonylat-megőrzési kötelezettség teljesítése érdekében történik. Az Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján a gazdasági társaságoknak a könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot meg kell őrizniük.

Kezelt adatok
Az adatkezelés során az Adatkezelő a megvásárolt termék jellemzőit és a vásárlás időpontját, továbbá még a következő adatokat kezeli.

Magányszemély esetén: Név, Lakcím, Telefonszám, eMail
Cég esetén: Név, Cím, Telefonszám, eMail cím, Adószám
Szerződött partnerek esetén: Név, Cím, Telefonszám, eMail cím, Adószám

 Az adatkezelés időtartama
A kiállított számlákat az Sztv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8 évig meg kell őrizni.

 Az adatkezelés jogalapja
Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. 159. § (1) bekezdése alapján a számla kibocsátása kötelező és azt számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig kell megőrizni [GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont szerinti adatkezelés].

  1. Az áruszállításhoz kapcsolódó adtakezelés

Az adatkezelési folyamat a megrendelt termék kiszállítása érdekében történik.

Kezelt adatok
Az adatkezelés során az Adatkezelő a megvásárolt termék jellemzőit és a vásárlás időpontját, továbbá még a következő adatokat kezeli.

Magányszemély esetén: Név, Lakcím, Telefonszám, eMail
Cég esetén: Név, Cím, Telefonszám, eMail cím
Szerződött partnerek esetén: Név, Cím, Telefonszám, eMail cím

Az adatkezelés időtartama
Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

Az adatkezelés jogalapja
Szerződés teljesítése [GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont szerinti adatkezelés].

  1. Telephelyen történő áru átvételéhez kapcsolódó adatkezelés (csak szerződött partnereknek)

Az adatkezelési folyamat a megrendelt termék telephelyen történő átadása érdekében történik.

Kezelt adatok
Az adatkezelés során az Adatkezelő a megvásárolt termék jellemzőit és a vásárlás időpontját, továbbá még a következő adatokat kezeli.

Magányszemély esetén: Nincs lehetőség telephelyi áruátvételre
Cég esetén: Nincs lehetőség telephelyi áruátvételre
Szerződött partnerek esetén: Átvételre jogosult Neve, Telefonszáma, személyi igazolvány száma, gépjármű rendszáma, továbbá videó felvétel készül a személy és átvételt bonyolító gépjárműről.

Az adatkezelés időtartama
Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

Az adatkezelés jogalapja
Szerződés teljesítése [GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont szerinti adatkezelés].

  1. Az áruszállításhoz kapcsolódó adtakezelések címzettjei, adatfeldolgozói

A címzett megnevezése: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
A címzett székhelye: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
A címzett telefonszáma: +36/29-88-67-00
A címzett e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A címzett weboldala: gls-group.eu/HU/hu/home

---------------------------------------------------

A címzett megnevezése: FoxPost Zrt.
A címzett székhelye: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. zöld lépcsőház 3. emelet
A címzett telefonszáma: +36/1-999-0-369
A címzett e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A címzett weboldala: foxpost.hu

---------------------------------------------------

A címzett megnevezése: Magyar Posta Zrt.
A címzett székhelye: 1138 Budapest, XIII. Kerület, Dunavirág Utca 2-6.
A címzett telefonszáma: +36-1-767-820
A címzett e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A címzett weboldala: posta.hu

A futárszolgálat az Adatkezelővel kötött szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. A futárszolgálat a megkapott személyes adatokat a weboldalán elérhető adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli.

  1. SZAVATOSSÁGI ÉS JÓTÁLLÁSI IGÉNYEK KEZELÉSE

A szavatossági és jótállási igényeket a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet szabályai szerint kell eljárnunk, amely meghatározza azt is, hogy miként kell az igényét kezelnünk.

Kezelt adatok

A szavatossági és jótállási igények kezelésekor a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet szabályai szerint kell eljárnunk. 

A rendelet alapján a nálunk bejelentett szavatossági vagy jótállási igényéről jegyzőkönyvet vagyunk kötelesek felvenni, amelyben rögzítjük:

a) az Ön nevét, címét, telefonszámát, eMail címét, valamint nyilatkozatát arról, hogy hozzájárul a jegyzőkönyvben rögzített adatainak a rendeletben meghatározottak szerinti kezeléséhez,
b) az Ön és közöttünk létrejött szerződés keretében eladott ingó dolog megnevezését, vételárát,
c) a szerződés teljesítésének időpontját,
d) a hiba bejelentésének időpontját,
e) a hiba leírását,
f) szavatossági vagy jótállási igénye alapján az Ön által érvényesíteni kívánt jogot, továbbá
g) a szavatossági vagy jótállási igény rendezésének módját vagy az igény, illetve az az alapján érvényesíteni kívánt jog elutasításának indokát.

Amennyiben Öntől a megvásárolt terméket átvesszük, erről átvételi elismervényt kell kiállítanunk, amelyen fel kell tüntetni

a) az Ön nevét, címét, telefonszámát, eMail címét,
b) a dolog azonosításához szükséges adatokat,
c) a dolog átvételének időpontját, továbbá
d) azt az időpontot, amikor Ön a kijavított dolgot átveheti.

Az adatkezelés időtartama
A vállalkozás a fogyasztó szavatossági vagy jótállási igényéről felvett jegyzőkönyvet az annak felvételétől számított három évig köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóság kérésére bemutatni.

Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogalapja a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet [4. § (1) bekezdés és 6. § (1) bekezdés] szerinti jogi kötelezettségeknek való megfelelés [GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont szerinti adatkezelés].

  1. EGYÉB FOGYASZTÓVÉDELMI PANASZOK KEZELÉSE

Az adatkezelési folyamat a fogyasztóvédelmi panaszok kezelése érdekében történik. Amennyiben Ön panasszal fordult hozzánk, akkor az adatkezelés és az adatok megadása elengedhetetlen.

Kezelt adatok
Vásárló Neve, Telefonszáma, eMail címe, panasz tartalma.

Az adatkezelés időtartama
A garanciális panaszokat a fogyasztóvédelemről szóló törvény alapján 5 évig őrizzük meg.

Az adatkezelés jogalapja
Az, hogy hozzánk fordul-e panasszal az Ön önkéntes döntése, azonban ha hozzánk fordul, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A. § (7) bekezdése alapján 3 évig köteles vagyunk a panaszt megőrizni [GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont szerinti adatkezelés].

  1. A WEB HOZZÁJÁRULÁS IGAZOLHATÓSÁGÁVAL KAPCSOLATBAN KEZELT ADATOK

A regisztráció, megrendelés, hírlevélre történő feliratkozás során az informatikai rendszer eltárolja a hozzájárulással kapcsolatos informatikai adatokat a későbbi bizonyíthatóság érdekében.

Kezelt adatok
A hozzájárulás időpontja és az érintett IP címe.

Az adatkezelés időtartama
A jogszabályi előírások miatt a hozzájárulást később igazolni kell tudni, ezért az adattárolás időtartama az adatkezelés megszűnését követő elévülési ideig kerül tárolásra.

Az adatkezelés jogalapja
A [GDPR 7. cikk (1) bekezdése írja elő ezt a kötelezettséget]. [GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont szerinti adatkezelés]

  1. MARKETING CÉLÚ ADATKEZELÉSEK
  2. A hírlevél küldéssel kapcsolatos adatkezelés

Az adatkezelési folyamat a hírlevelek kiküldése érdekében történik.

Kezelt adatok
Név, e-Mail cím.

Az adatkezelés időtartama
Az érintett hozzájárulásának visszavonásáig.

Az adatkezelés jogalapja
Az Ön önkéntes hozzájárulása, ami a hírlevélre történő feliratkozással ad meg az Adatkezelő számára [GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés]

  1. Re marketing

Az adatkezelés mint re marketing tevékenység cookie-k segítségével valósul meg.

Kezelt adatok
A cookie tájékoztatóban meghatározott cookiek által kezelt adatok.

Az adatkezelés időtartama

Az adott cookie adattárolási időtartama, bővebb információ elérhető itt:

Google általános cookie tájékoztató: bővebben ...
Google Analitycs tájékoztató: bővebben ...
Facebook tájékoztató: bővebben ...

Az adatkezelés jogalapja
Az Ön önkéntes hozzájárulása, amit a honlap használatával ad meg az Adatkezelő számára [GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés].

  1. TOVÁBBI ADATKEZELÉSEK

Amennyiben az Adatkezelő további adatkezelést kíván végezni, akkor előzetes tájékoztattatást nyújt az adatkezelés lényeges körülményeiről (adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja, az adatkezelés célja, a kezelt adatok köre, az adatkezelés időtartama).

  1. A SZEMÉLYES ADATOK KEZELŐI
  2. A személyes adatok tárolására irányuló adatfeldolgozás

Az adatfeldolgozó megnevezése: DotRoll Kft.

Az adatfeldolgozó elérhetőségei

Név: DotRoll Kft.
Levelezési cím:
1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
E-mail cím: support[at]dotroll[dot]com
Telefonszám: +36/1-432-3232
Weboldal: dotroll.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján a személyes adatok tárolását végzi. A személyes adatok megismerésére nem jogosult.

Az adatfeldolgozó megnevezése: DotRoll Kft.

Az adatfeldolgozó elérhetőségei:

Név: DotRoll Kft.
Levelezési cím:
1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
E-mail cím: support[at]dotroll[dot]com
Telefonszám: +36/1-432-3232
Weboldal: dotroll.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján a személyes adatok tárolását végzi. A személyes adatok megismerésére nem jogosult.

  1. Hírlevélküldésével összefüggő adatfeldoplgozó tevékenység

Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég neve: ZárTech.hu
Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég székhelye: 6727 Szeged Dobogó u. 6/a.
Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég telefonszáma: +36/70-277-8882
Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég e-mail címe: office[at]zartech[dot]hu
Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég weboldala:
zartech.hu

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján közreműködik a hírlevelek kiküldésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és e-mail címét a hírlevélküdéshez szükséges mértékben kezeli.

  1. Könyveléssel kapcsolatos adatkezelés

Az adatfeldolgozó megnevezése: Sarsan Kft.
Az adatfeldolgozó székhelye: 6753 Szeged Ásványhát utca 14.
Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36/62-423-538; +36/62-642-352
Az adatfeldolgozó e-mail címe: office[at]sarsan[dot]hu
Az adatfeldolgozó weboldala: sarsan.hu

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a számviteli bizonylatok könyvelésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét, címét, telefonszámát, cég esetén adószámát a számviteli nyilvántartáshoz szükséges mértékben, a Sztv. 169. § (2) bekezdésének megfelelő időtartamban kezeli, ezt követően haladéktalanul törli.

  1. AZ ADATKEZELÉS SORÁN ÖNT MEGILLETŐ JOGOK

Az adatkezelés időtartamán belül Önt a Rendelet előírásai szerint az alábbi jogok illetik meg:

  • a hozzájárulás visszavonásának joga
  • személyes adatokhoz és az adatkezeléssel kapcsolatos információkhoz való hozzáférés
  • helyesbítéshez való jog
  • adatkezelés korlátozása,
  • törléshez való jog
  • tiltakozáshoz való jog
  • hordozhatósághoz való jog.

Amennyiben Ön a jogaival élni kíván, az az Ön azonosításával jár együtt, valamint az Adatkezelőnek Önnel szükségszerűen kommunikálnia kell. Ezért az azonosítás érdekében személyes adatok megadására lesz szükség (de az azonosítás csak olyan adaton alapulhat, amelyet Adatkezelő egyébként is kezel Önről), valamint az Adatkezelő email fiókjában elérhetőek lesz az Ön adatkezeléssel kapcsolatos panaszai a jelen tájékoztatóban, a panaszokkal kapcsolatban megjelölt időtartamon belül. Amennyiben Ön vásárlónk volt és panaszügyintézés, vagy garanciális ügyintézés érdekében szeretné magát azonosítani, az azonosításhoz kérjük adja meg rendelési azonosítóját is. Ennek felhasználásával Önt, mint vásárlót is be tudjuk azonosítani.

Az adatkezeléssel kapcsolatos panaszokat legkésőbb 30 napon belül válaszolja meg Adatkezelő.

A hozzájárulás visszavonásának joga

Ön bármikor jogosult az adatkezeléshez adott hozzájárulást visszavonni, ilyen esetben a megadott adatokat rendszereinkből töröljük. Kérjük azonban vegye figyelembe, hogy a még nem teljesített megrendelés esetén a visszavonás azzal a következménnyel járhat, hogy nem tudjuk Ön felé teljesíteni a kiszállítást. Emellett, ha a vásárlás már megvalósult, a számviteli előírások alapján a számlázással kapcsolatos adatokat nem törölhetjük rendszereinkből, valamint ha Önnek tartozása áll fenn felénk, akkor a követelés behajtásával kapcsolatos jogos érdek alapján adatait a hozzájárulás visszavonása esetén is kezelhetjük.

A személyes adatokhoz való hozzáférés

Ön jogosult arra, hogy az Adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy:

  • a kezelt személyes adatokhoz hozzáférést kapjon és
  • a következő információkról az Adatkezelő tájékoztassa:
    • az adatkezelés céljai;
    • az Önről kezelt személyes adatok kategóriái;
    • információ azon címzettekről vagy címzettek kategóriáiról, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat az Adatkezelő közölte vagy közölni fogja;
    • a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama, vagy ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjai;
    • az Ön azon joga, hogy kérelmezheti az Adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és jogos érdeken alapuló adatkezelés esetén tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen;
    • a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga;
    • ha az adatokat nem Öntől gyűjtötték be, a forrásukra vonatkozó minden elérhető információ;
    • az automatizált döntéshozatal tényéről (ha alkalmazott ilyen eljárás), ideértve a profilalkotást is, valamint legalább ezekben az esetekben az alkalmazott logikára és arra vonatkozóan érthető információkat, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel, és Önre nézve milyen várható következményekkel bír.

A jog gyakorlásának célja az adatkezelés jogszerűségének megállapítására és ellenőrzésére irányulhat, ezért többszöri tájékoztatás kérés esetén az Adatkezelő méltányos költségtérítést számolhat fel a tájékoztatás teljesítéséért cserébe.

A személyes adatokhoz való hozzáférést az Adatkezelő úgy biztosítja, hogy az Ön azonosítását követően emailben juttatja el Önhöz a kezelt személyes adatokat és az információkat. Amennyiben regisztrációval rendelkezik, akkor a hozzáférést úgy biztosítjuk, hogy a felhasználói fiókjába belépve tudja az Önről kezelt személyes adatokat megtekinteni és ellenőrizni.

Kérjük, hogy kérelmében jelölje meg, hogy a személyes adatokhoz kér hozzáférést, vagy az adatkezeléssel kapcsolatos információkat kéri.

Helyesbítéshez való jog

Ön jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő késedelem nélkül helyesbítse az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatokat.

Adatkezelés korlátozásához való jog

Ön jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

  • Ön vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az Adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát, ha a pontos adat azonnal megállapítható, akkor nem kerül sor a korlátozásra;
  • az adatkezelés jogellenes, de Ön ellenzi az adatok törlését bármely okból (például azért, mert az Ön számára jogi igény érvényesítése miatt fontosak az adatok), ezért nem az adatok törlését kéri, hanem ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • az Adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra a megjelölt adatkezelés céljából, de Ön igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
  • Ön tiltakozott az adatkezelés ellen, de Adatkezelő jogos érdeke is megalapozhatja az adatkezelést, ez esetben amíg megállapításra nem kerül, hogy az Adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az Ön jogos indokaival szemben, az adatkezelést korlátozni kell.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, az ilyen személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

Adatkezelő az adatkezelés korlátozásának feloldásáról előzetesen (legalább a korlátozás feloldását megelőző 3 munkanappal) tájékoztatja Önt.

Törléshez - elfeledtetéshez való jog

Ön jogosult arra, hogy az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje az Önre vonatkozó személyes adatokat, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:

  • a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat az Adatkezelő gyűjtötte vagy más módon kezelte;
  • Ön visszavonja hozzájárulását és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  • Ön tiltakozik a jogos érdeken alapuló adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok (azaz jogos érdek) az adatkezelésre,
  • a személyes adatokat az Adatkezelő jogellenesen kezelte és ez a panasz alapján megállapítást nyert,
  • a személyes adatokat az Adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell.

Ha az Adatkezelő bármely jogszerű oknál fogva nyilvánosságra hozta az Önről kezelt személyes adatot, és bármely fent megjelölt okból törölni köteles azt, az elérhető technológia és a megvalósítás költségeinek figyelembevételével köteles megtenni az észszerűen elvárható lépéseket – ideértve technikai intézkedéseket – annak érdekében, hogy tájékoztassa az adatokat kezelő más adatkezelőket, hogy Ön kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának, illetve másodpéldányának törlését.

A törlés nem alkalmazandó, amennyiben az adatkezelés szükséges:

  • a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából;
  • a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése (ilyen eset a számlázás keretében megvalósuló adatkezelés, mivel a számla megőrzését jogszabály írja elő), illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából;
  • jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez (pl.: ha az Adatkezelőnek Ön felé követelése áll fenn és azt még nem teljesítette, vagy fogyasztói, adatkezelési panasz intézése van folyamatban).

Tiltakozáshoz való jog

Ön jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak jogos érdeken alapuló kezelése ellen. Ebben az esetben az Adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha az bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az Ön érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, Ön jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon az Önre vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik. Ha Ön tiltakozik a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, akkor a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők.

Hordozhatósághoz való jog

Amennyiben az adatkezelés automatizált módon valósul meg, vagy ha az adatkezelés az Ön önkéntes hozzájárulásán alapul, Önnek joga van arra, hogy kérje az Adatkezelőtől, hogy az Ön által az Adatkezelő részére megadott adatokat megkapja, amit az Adatkezelő xml, JSON, vagy csv formátumban bocsát az Ön rendelkezésére, ha ez technikailag megvalósítható, akkor kérheti, hogy az Adatkezelő az adatokat ebben a formában más adatkezelő számára továbbítsa.

Automatizált döntéshozatal

Ön jogosult arra, hogy ne terjedjen ki Önre az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen alapuló döntés hatálya (ideértve a profilalkotást is), amely Önre nézve joghatással járna vagy Önt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené. Ezekben az esetekben az Adatkezelő köteles megfelelő intézkedéseket tenni az érintett jogainak, szabadságainak és jogos érdekeinek védelme érdekében, ideértve az érintettnek legalább azt a jogát, hogy az adatkezelő részéről emberi beavatkozást kérjen, álláspontját kifejezze, és a döntéssel szemben kifogást nyújtson be.

A fentiek nem alkalmazandóak abban az esetben, ha a döntés:

  1. Ön és az Adatkezelő közötti szerződés megkötése vagy teljesítése érdekében szükséges;
  2. meghozatalát az Adatkezelőre alkalmazandó olyan uniós vagy tagállami jog teszi lehetővé, amely Ön jogainak és szabadságainak, valamint jogos érdekeinek védelmét szolgáló megfelelő intézkedéseket is megállapít; vagy
  3. az Ön kifejezett hozzájárulásán alapul.
  1. ADATVÉDELMI NYILVÁNTARTÁSBA TÖRTÉNŐ BEJELENTKEZÉS

Az Infotv. rendelkezései értelmében az Adatkezelőnek bizonyos adatkezeléseit be kellett jelentenie az adatvédelmi nyilvántartásba. Ez a bejelentési kötelezettség 2018. május 25. napjával megszűnt.

2018. május 25. napja előtt regisztrált NAIH szám:
Adatvédelmi nyilvántartási szám:

  1. ADATBIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Az Adatkezelő kijelenti, hogy megfelelő biztonsági intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy a személyes adatokat védje a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

Az Adatkezelő a szervezeti és technikai lehetőségekhez képest mindent megtesz annak érdekében, hogy az Adatfeldolgozói is megfelelő adatbiztonsági intézkedéseket tegyenek, amikor az Ön személyes adataival dolgoznak.

A munkavállalóinkat az adat- és információbiztonság követelményeire vonatkozóan rendszeresen oktatjuk, képezzük.

  1. Adatbiztonság az IT infrastruktúrában

A személyes adatokat helyi szerveren tároljuk, amelyhez szigorú jogosultságkezelési szabályok alapján csak korlátozott személyi, alkalmazotti kör férhet hozzá. Informatikai rendszereinket időről időre, visszatérően és rendszeresen teszteljük és ellenőrizzük az adat- és IT biztonság megteremtése és fenntartása érdekében.

Az irodai munkaállomások jelszóval védettek, idegen adathordozó használata korlátozott és csak biztonságos körülmények között, ellenőrzést követően megengedett.

Az Adatkezelő valamennyi rendszerére, rendszerelemére kiterjedő, rendszeres és folyamatos kártékony szoftverek elleni védelem biztosított.

Az informatikai rendszer védelme érdekében az Informatikai Biztonsági Szabályzatnak megfelelően biztosítjuk.

A programok, alkalmazások és eszközök tervezése, fejlesztése, tesztelése és üzemeltetése során a biztonsági funkciókat kiemelten kezeljük.

A Szolgáltató a technika mindenkori fejlettségére tekintettel olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.

Tájékoztatjuk ugyanakkor az érintetteket, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek, protokolltól (e-mail, web, ftp stb.) függetlenül sérülékenyek az olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységre, szerződés vitatására, vagy az információ felfedésére, módosítására vezetnek. Az ilyen fenyegetésektől elkerülésére a Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható óvintézkedést.

  1. Fizikai adatbiztonság

A fizikai adatbiztonság megteremtése érdekében biztosítjuk nyílászáróink megfelelő záródását és védelmét, biztonsági kamerarendszert és riasztó berendezést alkalmazunk. Tűzvédelmi felügyeleti rendszert alkalmazunk.

  1. Biztonsági kamerák

A kamerás megfigyelés során a személyes adatok kezelése Szolgáltató azon a jogilag és társadalmilag is elismert jogos érdekén alapul, hogy megóvja az épületekben tartózkodó személyek vagyonát, a Szolgáltató vagyonát és az általa kezelt és rá bízott adatokat, értékeket, amihez szükséges az, hogy az telephelyén, irodájában zajló folyamatokat képrögzítő berendezés útján megfigyelje

A kamerák alkalmazása során a Szolgáltató a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvény (Vagyonvédelmi tv.) 30-31. § rendelkezései szerint jár el.

A Szolgáltató azért kezeli a kamerák felvételeit, hogy a bűncselekmények elkövetését megakadályozza, megvédje a telephelyére, irodájába bejövők és ott dolgozók életét, vagyontárgyait Szolgáltató vagyonát, továbbá, hogy az ezeket veszélyeztető esetleges bűncselekmények felderíthetőek legyenek. A felvételeket 3 munkanapig megőrizzük, azt követően automatikusan töröljük.

A Szolgáltató a kamerák működtetéséhez nem vesz igénybe adatfeldolgozót, a kamerákat saját maga üzemelteti.

A kamera felvételekhez csak indokolt esetben és kizárólag az ügyvezető férhet hozzá.

A rögzített képfelvételt törvény felhatalmazása alapján a bíróság vagy hatóság, valamint az is megismerheti, akinek jogát vagy jogos érdekét a képfelvétel rögzítése érinti.

Az a személy, akinek jogát vagy jogos érdekét a kamera által rögzített felvétel, illetve más személyes adatának rögzítése érinti a tárolásra az adatok őrzésének idején belül a jogának vagy jogos érdekének igazolásával kérheti, hogy a felvételt Szolgáltató ne semmisítse meg, illetve ne törölje (megsemmisítés mellőzése)

A videófelvétel megismerésének jogát, ha az eléri az automatikus törlés (3nap) és a random teljes formázás idejét, ezen technikai okok végett nem áll módunkban biztosítani.

A Szolgáltató kizárólag bíróság vagy más hatóság megkeresésére a megkereső bíróságnak vagy hatóságnak adja ki. Amennyiben bíróság vagy más hatóság megkeresésére attól számított harminc napon belül, hogy a megsemmisítés mellőzését kérték, nem kerül sor, a rögzített felvételt a Szolgáltató törli vagy megsemmisíti kivéve, ha a tárolásra a jelen tájékoztatóban jelzett határidő még nem járt le.

Hatósági megkeresés esetén a Szolgáltató külső szakértő bevonását kérheti az adatzárolási, adatátadási feladatok technikai elvégzésre titoktartási nyilatkozat mellett.

A terület megfigyelését jól látható helyen elhelyezett tábla jelzi!

Telephelyünkön 4 kamera került elhelyezésre, amelyek a fenti célokat szolgálják.

A kamerák elhelyezkedése és látószöge a következő:

Telephely főbejárat, utcafront: A telephely területén elhelyezett kamerák elsősorban, vagyonvédelmi, személybiztonsági és közbiztonsági célt szolgálnak, a Szolgáltató, személy és gépjárműveinek, eszközeinek, anyagi, tárgyi, minőségi védelme az elsődleges funkciója, valamint a telephelyre érkezők és azok gépjárműveinek védelmét szolgálják.

1 kamera Fix, Bejárat: Képet és Hangot rögzít. Telephely csarnok keleti oldalán, északi sarok dél-délkeleti irányba néz! látószög 120° Felvételi minőség 2Mp. Az itt elhelyezett kamera látótere a Szolgáltató bejáratára, parkolójára és közvetlen előterére irányul, ez a kamera a járműveket a Szolgáltató telephelyének teljes előterét figyeli, vagyonvédelmi, személybiztonsági és közbiztonsági célt szolgálnak, a belátott területe ~15x25 méteres körzete.

2 kamera PanTilt (mozgó) – Auto Tracking: Képet rögzít. Telephely csarnok keleti oldalán, középen fenn! Látószög 60° Felvételi minőség 5Mp. Az itt elhelyezett kamera látótere a Szolgáltató teljes bejáratára, parkolójára és közvetlen előterére irányul, ez a kamera a járműveket a Szolgáltató telephelyének teljes előterét figyeli, vagyonvédelmi, személybiztonsági és közbiztonsági célt szolgálnak, a beállított területe a szolgáltató telephelyének teljes szélessége pásztázással. Előre beállított preset, figyelési pontokat, szektorokat pásztáz végig. Auto Tracking (automatikus lekövetés) funkcióval az előre beállított preset szektorokon belüli mozgásérzékelés esetén a mozgó tárgyat leköveti 4x zoommal ráközelítve! A követés a beállított szektorokon kívül is folytatódik, míg a kamera látja az adott mozgó objektumot! A mozgó objektum elvesztése, vagy a mozgás megszűnése után az automatikus pásztázás tovább folytatódik.

3 kamera Fix, Bejárat: Képet és Hangot rögzít. Telephely csarnok keleti oldalán, déli sarok észak-északkeleti irányba néz! látószög 120° Felvételi minőség 2Mp. Az itt elhelyezett kamera látótere a Szolgáltató bejáratára, parkolójára és közvetlen előterére irányul, ez a kamera a járműveket a Szolgáltató telephelyének teljes előterét figyeli, vagyonvédelmi, személybiztonsági és közbiztonsági célt szolgálnak, a belátott területe ~15x25 méteres körzete.

4 kamera PanTilt (mozgó): Képet és Hangot rögzít. Telephely csarnokon belül! látószög 60° Felvételi minőség 1Mp. Az itt elhelyezett kamera látótere a Szolgáltató csarnok bejáratára, belterére és közvetlen előterére irányul, ez a kamera a járműveket a Szolgáltató telephelyén lévő csarnok teljes belterét, előterét figyeli, vagyonvédelmi, személybiztonsági és közbiztonsági célt szolgálnak, a belátott területe teljes csarnok beltere.

A kamerák rálátnak, a telephely környékén lévő más cégek, valamint lakók épületére, azok utcafrontjára, parkolójára, előterére, melyről tudomásuk van és hozzájárulásukat írásosan kifejezték. Az ott lakók vagyonvédelmi, személybiztonsági és közbiztonsági célját szolgálják. A felvételek megismerésének joga biztosított a törvényben előírt kereteken belül, titoktartási nyilatkozat mellett.

  1. Iratkezelés

A papír alapú, személyes adatokat tartalmazó dokumentumok zárt, tűz- és vagyonvédelmet biztosító szekrényben kerülnek elhelyezésre, amelyhez csak meghatározott személyzeti kör fér hozzá megfelelő jogosultságkezeléssel.

Az adatátvitelre, valamint mentésre, archiválásra használt adathordozók tárolása megbízhatóan zárt helyen történik.

  1. JOGORVOSLATI LEHETŐSÉGEK

Amennyiben Ön szerint az Adatkezelő megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezést, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vélelmezett jogellenes adatkezelés megszüntetése érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálati eljárását kezdeményezheti (levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefonszámok: +36 (30) 683-5969 +36 (30) 549-6838; +36 (1) 391 1400).

Tájékoztatjuk emellett arról is, hogy az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése esetén, vagy ha az Adatkezelő nem teljesítette valamely kérelmét, akkor az Adatkezelővel szemben polgári pert indíthat bíróság előtt. 

  1. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ MÓDOSÍTÁSA

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót az adatkezelés célját és jogalapját nem érintő módon módosítsa. A honlap módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési tájékoztatót.

Amennyiben az Adatkezelő a gyűjtött adatokkal kapcsolatban a gyűjtésük céljától eltérő célból további adatkezelést kíván végezni, a további adatkezelést megelőzően tájékoztatja Önt az adatkezelés céljáról és az alábbi információkról:

  • a személyes adatok tárolásának időtartamáról, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az időtartam meghatározásának szempontjairól;
  • azon jogáról, hogy kérelmezheti az Adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és jogos érdeken alapuló adatkezelés esetén tiltakozhat a személyes adatok kezelése ellen, valamint a hozzájáruláson, vagy szerződéses kapcsolaton alapuló adatkezelés esetén kérheti az adathordozhatósághoz való jog biztosítását;
  • hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén arról, hogy a hozzájárulást Ön bármikor visszavonhatja,
  • a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának jogáról;
  • arról, hogy a személyes adat szolgáltatása jogszabályon vagy szerződéses kötelezettségen alapul vagy szerződés kötésének előfeltétele-e, valamint hogy az Ön köteles-e a személyes adatokat megadni, továbbá hogy milyen lehetséges következményeikkel járhat az adatszolgáltatás elmaradása;
  • az automatizált döntéshozatal tényéről (ha alkalmazott ilyen eljárás), ideértve a profilalkotást is, valamint legalább ezekben az esetekben az alkalmazott logikára és arra vonatkozóan érthető információkat, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel, és Önre nézve milyen várható következményekkel bír.

Az adatkezelés csak ezt követően kezdődhet meg, amennyiben az adatkezelés jogalapja hozzájárulás, az adatkezeléshez a tájékoztatáson felül Önnek hozzá is kell járulnia. 

  1. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást.

A Szolgáltató a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a nyomozó hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik a Szolgáltatót.

Amennyiben olyan kérdése lenne, melyre a jelen Adatkezelési Tájékoztató nem nyújtott egyértelmű választ, kérjük, írja meg a

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre

Szeged, 2024. 01. 01

Módosítás: Szeged 2024. 01. 01. V.01

Lukács László Krisztián ügyvezető

  • Üzletekbe ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

    Üzletek, bejáratai, raktáraik, irodáik együtt kezelhetőek, a ZTLocks Okos Rendszerek alkalmazásával. A jogosultsági szint variációival, könnyedén beállítható bármilyen bonyolultságú jogosultsági Fa. A sok alkalmazottnál (Igazgató, osztályvezető, csoportvezető, eladó, raktáros, takarító) a hozzáféréseket úgy lehet kiosztani a jogosultsági rendszerben, hogy közben mindent az ellenőrzésünk alatt tartunk. Láthatjuk a mozgásokat, ki mikor nyitotta az adott helyiséget.

    #üzlet #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
  • MunkásSzállókba ajánlott Intelligens Kilincsek és Zárak

    A munkásszállók kezelése, azok kiadása, akár távolról is mehet, ha alkalmazza a ZTLocks Intelligens Zárakat. Mindent elintézhet online, levelezés formájában a jogosultságot, sms-ben, de akár emailben is elküldheti, majd ahogy telepítette az alkalmazást, akár azon belül is. A rövid idejű béreztetésnek egyik legjobban kifizetődő beruházása, mivel mindent otthonról, de akár külföldről is menedzselhet.

    #munkásszálló #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
  • Hoteleknek ajánlott Smart, Okos Zárak és Kilincsek

    A Smart Okos Kilincseket Zárakat különösen ajánljuk Hotelekbe. Előnyük, hogy nincs szükség külön kábelezésre, legtöbb esetben mindennemű kiegészítő és átalakítás nélkül telepíthetőek. Okos Záraink kezelhetősége, menedzselhetése, rendkívül egyszerű és rugalmas. A smart technológiának köszönhetően, a több rétű biometrikus és digitális azonosítóval a jogosultságok rugalmasan személyre szabhatóak.

    #hotel #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
  • Otthonokba ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

    A ZTLocks Smart Tech, az Otthonoknak is kínál számos megoldást a Zárak és Kilincsek terén. Minden ZTLocks termékünk akár távolról is nyitható, menedzselhető, aminek számos előnye lehet, pld: a postás a csomagot be tudja rakni az ajtón belülre, vagy ismerősét be tudja engedni, míg ön távol van, addig is védett biztonságos helyen tartózkodhat, legyen az családtag, rokon, vagy csak egy jó ismerős.

    #otthon #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
  • Vendégházakba ajánlott Intelligens ZTLocks megoldások

    A ZTLocks Okos megoldások, Zárak, kilincsek alkalmazásával, soha nem volt ilyen könnyű a vendégházak kezelése, menedzselése. Új bérlőjének, csak elkell küldeni az adott időszakra vonatkozó kódot, az adott ingatlanhoz való jogosultságot, csak a megadott időintervallumon belül tudja használni a vendég a házat. A jogosultság lejárta után, már nem tud újra az ingatlanba bejutni.

    #vendégház #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
  • Közintézményekbe ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

    A ZTLocks SmartPass megoldások, Zárak, kilincsek Közintézményeben való alkalmazása, a számos helyiség menedzselésének új korszakát tárja elénk. A jogosultságok, megannyi variációjának, az állandó, ideiglenes, vagy ciklikus, engedélyek variációival egy olyan szabadon variálható és menedzselhető rendszert kap, (akár utólag is variállható), hogy a kulcsos rendszert alkalmazásának, még a gondolatát is elveti!

    #közintézmény #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
  • Irodákba ajánlott Intelligens, Smart Kilincsek és Zárak

    Irodákba a sok szintű jogosultság menedzselésére a legkiválóbb megoldás a ZTLocks Intelligens Zárak, Kilincsek alkalmazása. A biometrikus és digitális azonosításnak köszönhetően, szinte végtelen kombinációja lehet a jogosultsági szinteknek nem úgy mint a kulcsos rendszereknél, arról nem beszélve itt valójában még kulcsokra sincs szükség, se kábelekre, hogy egy komplex rendszert menedzselhessünk!

    #iroda #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
  • Fogászati rendelőkbe ajánlott Smart, Okos Zárak és Kilincsek

    A SmartPass Okos Zárakat Kilincseket Fogászati Rendelőkbe rendkívül előnyös alkalmazni, mivel a ki be léptetés, akár időpontalapon személyre szabható, de egy távirányító segítségével, manuálisan nyitható, a páciensek érkezésekor. A páciensek bejutni a rendelőbe, csak is a rendelő engedélye mellett tudnak, kijutni, viszont egyszerűen, akadálymentesen tudnak. Az intellighens funkcióknak köszönhetően a legkorszerűbb menedzselési lehetőségeket valósítja meg a Rendelőintézetnek, avval megkönnyítve a mindennapok munkavégzését.

    #fogászatirendelő #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock #intelligenskilincs
  • Automatizált üzletbe ajánlott Intelligens és Okos Kilincsek és Zárak

    A ZTLocks SmartPass megoldások, különösen alkalmasak egy automatizált üzletnél, szoláriumnál, mosoda ott, ahol kezelő személyzet nincs, vagy nem szokott lenni, mivel minden jogosultságot, távolról tud kezelni, valamint nincs szükség utólagos kábelezésre sem. A rendszer bekerülése, szinte azonnal számolható, mivel már a telepítésnél, a szükségtelen dolgokat nem kell kifizetni, Kábelek, kábelcsatornák. Arról nem beszélve, hogy sok helyen még lehetőség sincs a kábelrendszer kialakítására.

    #automatizált üzlet #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
  • Szállodákba ajánlott Smart és Intelligens Kilincsek és Zárak

    A ZTLocks Smart Kilincsek, Zárak, még eddig soha nem látott szintre emelik a Szállodák, recepcióinak hatékonyságát. A gyors jogosultság kiosztásokkal, az időzített, jogosultságokkal, biztosan a leggyorsabban tudják a vendégek elfoglalni a szabályukat. A rendszer nagy előnye, hogy bárhol alkalmazható, nincs szükség kábelezésr. A kulcsok elhagyása, benn felejtése a szobákba is már a múlté. A rendszer kombinálható, okos széfekkel és egyéb kiegészítőkkel is.

    #szálloda #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
  • AirBnb Ingatlanokba ajánlott, Smart pass Okos Kilincsek és Zárak

    Az Okos kilincsek kimondottan sok előnnyel alkalmazhatóak AirBnb ingatlanokban, lakásokban, szállásokon. A Smart funkciókkal, Okos Kilincseink, Záraink, Internet kapcsolattal mellett (Wifi Gateway), távolról is teljes mértékben és könnyedén menedzselhetőek. Az AirBnb ingatlanoknál a Kód generálás többrétű lehetősége állítja az Okos Zárainkat a hagyományos kulcsos, kulcsmegőrzős megoldások elé.

    #airbnb #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
#Zár #Zárbetét #SmartPass #IntelligensAzonosítás #Ujjlenyomat #RFiD #Kód #Applikáció #TTLock #Tuya #WeHere #OkosZár #OkosKilincs #SmartTech
  • ZárTech.hu
    Vásároljon közvetlen gyártói képviselettől, megbízhatóság, minőség, garancia ...

  • ZárTech.hu
    A legynagyobb bizotnságot kínáljuk, a legkedvezőbb áron ...

  • ZárTech.hu
    Magyarország jövőbe mutató webshopja, okos kilincsek, smart zárak, Prémium megoldások ...

  • ZárTech.hu
    Smart Zárak megbízható forrásból, valós supportal, valós garanciával ...

  • ZárTech.hu
    Hamarosan megismerheti prémium minőségű egyedi, saját gyártású termékeinket ...

  • ZárTech.hu
    Megbízható Magyar Webshop, a Jövő technológiájával, smartPass, okos Kilincsek, Prémium Zárak ...

  • #SmartKilincs

  • #Digitális Zár

  • #SmartPass
  • #FingerPrint Lock

  • #IntelligentHandle

  • #SmartHome

  • #Padlock

  • #Okos Lakat

  • #IntelligensZár

  • #WeHere

  • #Ujjlenyomat Zár

  • #OkosKilincs
  • #TTLock

  • #OkosZár

  • #TuyaLock

  • #Zár
  • #SmartLock

  • #SmartZár

  • #ZTLocks SmartTech

  • #SmartTech
  • #SmartLakat

  • #Bionureikus