ZárTech.hu § JOGI NYILATKOZAT § ...

A ZarTech.hu weboldalát az alábbi feltételekkel hozza nyilvánosságra:

ZarTech.hu  weboldalán megjelenő adatok és információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak. Azok tartalma rendszeresen frissítésre kerül, ennek ellenére sem áll módunkban az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai esetén felelősséget vállalni. Fentebb leírt félreértések, tévedések elkerülése érdekében kérjük, hogy weboldalukon olvasott információk megerősítése, pontosítása végett még a döntéshozatal előtt lépjen kapcsolatba irodánkkal.

Kapcsolódó honlapok:

A ZarTech.hu  weboldalairól linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat társaságunk nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességükért felelősséget nem vállal. A ZarTech.hu  nem vállal felelősséget azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, illetéktelen hozzáférésekből, az üzenetek tartalmának esetleges módosulásából vagy más hasonló okból ered.

ZarTech.hu fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, módosítást, javítást végezzen honlapján. Ezen kikötés vonatkozik a teljes weboldal tartalmára, valamint az egyes AKCIÓK feltételeire, azok időtartamára is.

A tájékoztatásról:

Tájékoztatjuk, hogy ezen a weboldalon elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak. A weboldal kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a Tisztelt Érdeklődő az interneten információt szerezhessen a online webáruház létezéséről és működésének néhány alapvető eleméről, amelyek ismeretében kellő tájékozottsággal bírva tud navigálni webáruházunkban és választhatja ki a számára megfelelő terméket.

Termék, Szolgáltatás Árak:

A ZarTech.hu  Mindent megtesz annak érdekében, hogy ára naprakészek legyenek, ennek ellenére, a előfordulhat hibásan rögzített, vagy nem frissített ár. Áraink, csak is a megrendelés visszaigazolása mellett érvényesek. Irreálisan alacsony, rossz ár esetén leadott megrendelést nem tudunk visszaigazolni és amennyiben a megrendelési mennyiség a hiba kihasználását célozza azt visszaélésnek vesszük és az adott megrendelőt 1 hónapig eltiltjuk webáruházunkban való vásárlástól! Többszöri visszaélés esetén végleg kitiltjuk webáruházunkból!

Amennyiben a vásárló rálel a hibára és azt jelzi irodánknak, megköszönjük és köszönetünk jeléül küldünk a megrendelésben egy ZarTech.hu  Nyakba akasztót.

Termék információk, képek:

A ZarTech.hu mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékeinek fotói és információi a valóságnak megfeleljenek, ennek ellenére előfordulhat elírás. Az ilyen jellegű hibákért felelőséget nem tudunk vállalni. Kérjük döntés hozatal előtt feltétlen keresse irodánkat!

Prémium Termékek bevizsgálása:

A ZarTech.hu  Minden prémium termékét a raktárba érkezéskor és megrendelés után csomagolás előtt nagyon szigorú ellenőrzésnek és tesztnek veti alá. Csak is hibátlan tökéletesen működő terméket küldünk ki megrendelőinknek.

A szerzői jogok védelméről:

ZarTech.hu weboldalainak tartalma a ZarTech.hu szerzői jogi védelme alatt állnak. Ennek megfelelően a ZarTech.hu előzetes, írásos hozzájárulása szükséges a honlap tartamának bármely módon történő felhasználásához.

Márkanevek, logók, információs anyagok:

ZarTech.hu weblap tartalmának szerzői joga a ZarTech.hu -t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik, Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.
Az árunevek használata nem jelenti azok szabad felhasználását. A terméknevekben előforduló márkanevek minden esetben az adott védjegy tulajdonosának tulajdonát képezik. A ZarTech.hu nem birtokolja a gyártó cégek logóit az álltaluk gyártott termékek fotóit  és egyéb információs anyagait, azok csak is információs jelleggel vannak feltüntetve, a termékek beazonosíthatósága és népszerűsítése érdekében, ami a gyártó cégek célja is.

Vízjelek a logókon, képeken:

Mivel a ZarTech.hu oldala egyedi stílust képvisel, emiatt a képeket erős grafikai munkával igazítjuk oldalunkhoz, azokat az oldal vízjelével látjuk el. Az adott márkaneveket nem birtokoljuk, minden esetben az adott védjegy tulajdonosának tulajdonát képezik.. (a munkánkat védjük le)

Linkek elhelyezése:

ZarTech.hu marketing osztálya örül, ha egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben nem kell engedély, elég, ha a marketing osztályt értesítik. (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!)

Tartalom felhasználása:

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.
Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.

Cikkek másodközléséhez, vagyis a szó szerinti közléshez írásbeli engedély kell.

Képek felhasználása:

ZarTech.hu honlapján található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

Egyéb:

Tilos a ZarTech.hu  honlap tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.
Tilos a ZarTech.hu  honlap tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.
A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.
A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni írásban megteheti!

Egyedi tervek, gyártmányok:

A ZarTech.hu  Teljesen elzárkózik az általa közvetített külső cégek által, kitalált, feltalált és egyéb termékek terveinek, gyártmányainak, technikai megoldásainak harmadik személy általi felhasználásától! Teljes mértékben a megbízott Saját Szellemi alkotásnak tekinti, azokat, senkinek nem áll módjában átadni, kivéve, ha a megbízás úgy szól, de csak is a szellemi alkotási díj megfizetése mellett. Tervezés és a Szellemi produkció díja, ami egyedi ár képzést jelent minden esetben!

 • Otthonokba ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks Smart Tech, az Otthonoknak is kínál számos megoldást a Zárak és Kilincsek terén. Minden ZTLocks termékünk akár távolról is nyitható, menedzselhető, aminek számos előnye lehet, pld: a postás a csomagot be tudja rakni az ajtón belülre, vagy ismerősét be tudja engedni, míg ön távol van, addig is védett biztonságos helyen tartózkodhat, legyen az családtag, rokon, vagy csak egy jó ismerős.

  #otthon #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Automatizált üzletbe ajánlott Intelligens és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks SmartPass megoldások, különösen alkalmasak egy automatizált üzletnél, szoláriumnál, mosoda ott, ahol kezelő személyzet nincs, vagy nem szokott lenni, mivel minden jogosultságot, távolról tud kezelni, valamint nincs szükség utólagos kábelezésre sem. A rendszer bekerülése, szinte azonnal számolható, mivel már a telepítésnél, a szükségtelen dolgokat nem kell kifizetni, Kábelek, kábelcsatornák. Arról nem beszélve, hogy sok helyen még lehetőség sincs a kábelrendszer kialakítására.

  #automatizált üzlet #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Közintézményekbe ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks SmartPass megoldások, Zárak, kilincsek Közintézményeben való alkalmazása, a számos helyiség menedzselésének új korszakát tárja elénk. A jogosultságok, megannyi variációjának, az állandó, ideiglenes, vagy ciklikus, engedélyek variációival egy olyan szabadon variálható és menedzselhető rendszert kap, (akár utólag is variállható), hogy a kulcsos rendszert alkalmazásának, még a gondolatát is elveti!

  #közintézmény #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Vendégházakba ajánlott Intelligens ZTLocks megoldások

  A ZTLocks Okos megoldások, Zárak, kilincsek alkalmazásával, soha nem volt ilyen könnyű a vendégházak kezelése, menedzselése. Új bérlőjének, csak elkell küldeni az adott időszakra vonatkozó kódot, az adott ingatlanhoz való jogosultságot, csak a megadott időintervallumon belül tudja használni a vendég a házat. A jogosultság lejárta után, már nem tud újra az ingatlanba bejutni.

  #vendégház #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Irodákba ajánlott Intelligens, Smart Kilincsek és Zárak

  Irodákba a sok szintű jogosultság menedzselésére a legkiválóbb megoldás a ZTLocks Intelligens Zárak, Kilincsek alkalmazása. A biometrikus és digitális azonosításnak köszönhetően, szinte végtelen kombinációja lehet a jogosultsági szinteknek nem úgy mint a kulcsos rendszereknél, arról nem beszélve itt valójában még kulcsokra sincs szükség, se kábelekre, hogy egy komplex rendszert menedzselhessünk!

  #iroda #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Fogászati rendelőkbe ajánlott Smart, Okos Zárak és Kilincsek

  A SmartPass Okos Zárakat Kilincseket Fogászati Rendelőkbe rendkívül előnyös alkalmazni, mivel a ki be léptetés, akár időpontalapon személyre szabható, de egy távirányító segítségével, manuálisan nyitható, a páciensek érkezésekor. A páciensek bejutni a rendelőbe, csak is a rendelő engedélye mellett tudnak, kijutni, viszont egyszerűen, akadálymentesen tudnak. Az intellighens funkcióknak köszönhetően a legkorszerűbb menedzselési lehetőségeket valósítja meg a Rendelőintézetnek, avval megkönnyítve a mindennapok munkavégzését.

  #fogászatirendelő #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock #intelligenskilincs
 • Szállodákba ajánlott Smart és Intelligens Kilincsek és Zárak

  A ZTLocks Smart Kilincsek, Zárak, még eddig soha nem látott szintre emelik a Szállodák, recepcióinak hatékonyságát. A gyors jogosultság kiosztásokkal, az időzített, jogosultságokkal, biztosan a leggyorsabban tudják a vendégek elfoglalni a szabályukat. A rendszer nagy előnye, hogy bárhol alkalmazható, nincs szükség kábelezésr. A kulcsok elhagyása, benn felejtése a szobákba is már a múlté. A rendszer kombinálható, okos széfekkel és egyéb kiegészítőkkel is.

  #szálloda #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • MunkásSzállókba ajánlott Intelligens Kilincsek és Zárak

  A munkásszállók kezelése, azok kiadása, akár távolról is mehet, ha alkalmazza a ZTLocks Intelligens Zárakat. Mindent elintézhet online, levelezés formájában a jogosultságot, sms-ben, de akár emailben is elküldheti, majd ahogy telepítette az alkalmazást, akár azon belül is. A rövid idejű béreztetésnek egyik legjobban kifizetődő beruházása, mivel mindent otthonról, de akár külföldről is menedzselhet.

  #munkásszálló #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Hoteleknek ajánlott Smart, Okos Zárak és Kilincsek

  A Smart Okos Kilincseket Zárakat különösen ajánljuk Hotelekbe. Előnyük, hogy nincs szükség külön kábelezésre, legtöbb esetben mindennemű kiegészítő és átalakítás nélkül telepíthetőek. Okos Záraink kezelhetősége, menedzselhetése, rendkívül egyszerű és rugalmas. A smart technológiának köszönhetően, a több rétű biometrikus és digitális azonosítóval a jogosultságok rugalmasan személyre szabhatóak.

  #hotel #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • Üzletekbe ajánlott Smartpass és Okos Kilincsek és Zárak

  Üzletek, bejáratai, raktáraik, irodáik együtt kezelhetőek, a ZTLocks Okos Rendszerek alkalmazásával. A jogosultsági szint variációival, könnyedén beállítható bármilyen bonyolultságú jogosultsági Fa. A sok alkalmazottnál (Igazgató, osztályvezető, csoportvezető, eladó, raktáros, takarító) a hozzáféréseket úgy lehet kiosztani a jogosultsági rendszerben, hogy közben mindent az ellenőrzésünk alatt tartunk. Láthatjuk a mozgásokat, ki mikor nyitotta az adott helyiséget.

  #üzlet #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
 • AirBnb Ingatlanokba ajánlott, Smart pass Okos Kilincsek és Zárak

  Az Okos kilincsek kimondottan sok előnnyel alkalmazhatóak AirBnb ingatlanokban, lakásokban, szállásokon. A Smart funkciókkal, Okos Kilincseink, Záraink, Internet kapcsolattal mellett (Wifi Gateway), távolról is teljes mértékben és könnyedén menedzselhetőek. Az AirBnb ingatlanoknál a Kód generálás többrétű lehetősége állítja az Okos Zárainkat a hagyományos kulcsos, kulcsmegőrzős megoldások elé.

  #airbnb #smartlock #okoskilincs #intelligenszár #intelligentlock
#Zár #Zárbetét #SmartPass #IntelligensAzonosítás #Ujjlenyomat #RFiD #Kód #Applikáció #TTLock #Tuya #WeHere #OkosZár #OkosKilincs #SmartTech
 • ZárTech.hu
  Vásároljon közvetlen gyártói képviselettől, megbízhatóság, minőség, garancia ...

 • ZárTech.hu
  Magyarország jövőbe mutató webshopja, okos kilincsek, smart zárak, Prémium megoldások ...

 • ZárTech.hu
  Smart Zárak megbízható forrásból, valós supportal, valós garanciával ...

 • ZárTech.hu
  Hamarosan megismerheti prémium minőségű egyedi, saját gyártású termékeinket ...

 • ZárTech.hu
  Megbízható Magyar Webshop, a Jövő technológiájával, smartPass, okos Kilincsek, Prémium Zárak ...

 • ZárTech.hu
  A legynagyobb bizotnságot kínáljuk, a legkedvezőbb áron ...

 • #OkosZár

 • #Ujjlenyomat Zár

 • #SmartKilincs

 • #Zár
 • #SmartTech
 • #FingerPrint Lock

 • #Bionureikus

 • #Digitális Zár

 • #Padlock

 • #SmartPass
 • #ZTLocks SmartTech

 • #TTLock

 • #OkosKilincs
 • #SmartLock

 • #WeHere

 • #Okos Lakat

 • #SmartHome

 • #SmartLakat

 • #IntelligensZár

 • #IntelligentHandle

 • #SmartZár

 • #TuyaLock